گلر جوان سپاهان پس از تنبیه سخت! (عکس)

نیما میرزازاد دروازه بان جوان سپاهان پس از دیدار تیمش مقابل پرسپولیس از سوی کمیته انضباطی محروم شد.
به گزارش “ورزش سه”، میرزازاد که یک ذخیره مطمئن و یک بازیکن محبوب برای هواداران اصفهانی است به دلیل به زبان آوردن عباراتی که البته سوء تفاهم برانگیز هم به نظر میرسید از سوی کمیته انضباطی یک جلسه محرومیت قطعی و یک جلسه محرومیت غیر قطعی را در کارنامه خود ثبت کرد و حالا برای بازی با استقلال آماده حضور در میدان است.
این تصویری است که عکاس خوش ذوق باشگاه سپاهان روز گذشته از تمرینات طلایی پوشان برای بازی استقلال منتشر کرده و سایه تور دروازه بر صورت و بدن میرزازاد نقش بسته است. انگار که او کماکان در تور باشد و فاقد قدرت برای حرکت!

نیما میرزازاد که سابقه بازی در تیم هایی مثل ملوان و نفت آبادان را هم دارد از زندگی خود در اصفهان راضی است و با توجه به کیفیت قابل توجهی که به عنوان یک گلر از خود نشان داده سعی میکند توان خود را در رقابت با پیام نیازمند خرج کند و به حضور ثابت گلر ملی پوش و باتجربهتر درون دروازه سپاهان نیز اعتراضی ندارد.
اتفاقی که شاید باعث شود او در آینده بدون حرف و حدیث و حاشیه پیراهن شماره یک سپاهان را بر تن کند و خودش را به عنوان یکی از دروازهبانهای برتر فوتبال ایران ثابت کند.


طعنه سنگین به امیر قلعهنویی : نمی شود که هی ببازید و بعد عذرخواهی کنید !
قرارداد همکاری تراکتور و فدراسیون کشتی امضا شد
پیام معنادار مدیرعامل باشگاه تراکتور درباره شایعه اختلافش با امیر قلعهنویی
رابطه نزدیک ستاره ملیپوش با حجت کریمی عامل اصلی احتمال پیوستن او به تراکتور
تأکید بهتاش فریبا بر انجام وظایف فردی در استقلال و نقش آن در موفقیت تیم
کسب دومین جایزه فردی ستاره جوان استقلال پس از درخشش برابر السد









