آمار خجالتآور گریلیش: ۳۶۵ روز بدون گل!

جک گریلیش، هافبک منچسترسیتی، سال ۲۰۲۴ را بدون گلزنی به پایان رساند.
به گزارش “ورزش سه”، منچسترسیتی در بازی هفته نوزدهم لیگ برتر انگلیس به مصاف لسترسیتی رفت و تیم تحت هدایت فن نیستلروی نتوانست مانع از پیروزی تیم پپ گواردیولا شود.
در بازی خارج از خانه برای منچسترسیتی ساوینیو و ارلینگ هالند گلزنی کردند تا این تیم ۳۱ امتیازی شده و به رده پنجم جدول صعود کند.
در یک بازی دیگر برای مدافع عنوان قهرمانی لیگ برتر جک گریلیش گل نزد. او مدتهاست که در ترکیب سیتی به یک بازیکن معمولی تبدیل شده و در دوران افت این تیم هم نتوانست تاثیری روی عملکرد تیمش داشته باشد.
او امروز روی نیمکت حضور داشت و پپ ترجیح داد فقط کایل واکر و جیمز مک آتی را به عنوان بازیکنان تعویضی وارد زمین کند تا او یک رکورد عجیب را ثبت کند.
در واقع طبق یک آمار عجیب گریلیش طی سال ۲۰۲۴ نتوانست گلزنی کند و طی ۴۵ بازی رسمی در تمامی رقابتها با پیراهن سیتی، راهی به دروازه رقبا پیدا نکرد.

آخرین گل این هافبک انگلیسی به تاریخ ۱۶ دسامبر برمیگردد که او در بازی مقابل کریستال پالاس گلزنی کرد و از آن پس در این امر ناموفق بود.
اولین بازی سیتی در سال ۲۰۲۵ شش روز دیگر به میزبانی ورزشگاه اتحاد مقابل وستهم برگزار میشود و شاید گریلیش از این بازی بتواند به روند آمار بد خود پایان داده و سال میلادی جدید را با گلزنی شروع کند.


اعتراف تلخ گواردیولا درباره منچسترسیتی
انریکه علیه کاپیتان پاری سن ژرمن
منچستریونایتد بالاتر از رئال مادرید و بارسلونا در این مورد خاص
بیانیه پرسپولیس علیه تصمیمات کمیته انضباطی + جزئیات
بهترین نسخه هالند آماده دیدار با لیورپول
مرد سال آسیا از دنیای فوتبال خداحافظی کرد + جزئیات









