بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آخرین هدف یحیی، بالاتر از پرسپولیس!

نویسنده : خبرگزاری پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 9 دی 1403 | 22:54

تمرین فولاد خوزستان برای دیدار مقابل ملوان برگزار شد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

به گزارش ورزش سه، تیم فوتبال فولاد خوزستان در آخرین هفته نیم فصل لیگ بیست و چهارم مقابل ملوان قرار خواهد گرفت و در صورت کسب پیروزی و توقف پرسپولیس برابر هوادار آنها یک پله دیگر صعود خواهند کرد.

فولاد خوزستان با تساوی مقابل استقلال خوزستان ۲۵ امتیازی شد و با تساوی ملوان برابر آلومینیوم اراک جایگاه چهارم جدول را قطعی کرد اما امکان صعود به رتبه سوم را خواهد داشت.

شرایط تیم فولاد نسبت به فصل گذشته کاملا متفاوت است و یحیی گل‌محمدی بعد از سه مدعی جدی قهرمانی در بالاترین رتبه جدول قرار دارد و شرایط تیمی خوبی را پشت سر می‌گذارد.

فولاد در هفته پایانی نیم فصل نخست میزبان ملوان است و می‌تواند با حمایت هوادارانش و البته پشت سرگذاشتن تمرینات و ریکاوری مناسب شرایط خوبی در این بازی داشته باشد.

تمرین امروز فولاد در شرایطی برگزار شد که یحیی گل‌محمدی روی عملکرد شاگردانش دقت زیادی داشت و آنها را پیش از آغاز نقل و انتقالات زمستانی و تمرینات بدنسازی نیم فصل زیر نظر گرفت.

در ادامه تصاویری از تمرین تیم فولاد خوزستان را مشاهده می‌کنید:

2128520
2128521
2128522
2128523
2128524

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *