بازگشت کاناوارو به فوتبال: این بار دینامو زاگرب!

فابیو کاناوارو، ستاره سابق فوتبال ایتالیا، گزینه اصلی هدایت دینامو زاگرب است.
به گزارش “ورزش سه”، کاناوارو پس از خداحافظی از دنیای فوتبال هدایت تیمهای مختلفی را از جمله النصر، گوانگژو اورگرانده، بنونتو و همچنین اودنیزه برعهده داشت اما پس از پایان رقابتهای فصل گذشته سری آ ایتالیا و قطع همکاری با اودینزه دیگر هدایت تیمی را بر عهده نگرفت.
او در ماه آوریل سال ۲۰۲۴ روی نیمکت اودینزه نشست و موفق شد این تیم را از سقوط به دسته پایینتر نجات دهد اما در پایان فصل با توافق دو طرفه نیمکت این تیم را هم ترک کرد و در حال بررسی پیشنهادهایی بود که در این مدت دریافت میکرد اما هیچ یک را نپذیرفت.
حالا فابریتزیو رومانو، خبرنگار سرشناس ایتالیایی، در خبری اختصاصی مدعی شده است که این مربی ایتالیایی گزینه اول باشگاه دینامو زاگرب در صورت قطع همکاری با نناد بلیتسا خواهد بود و مدیران این باشگاه در حال بررسی شرایط برای اتخاذ تصمیم نهایی در این باره هستند.
دینامو در حال حاضر با کسب ۲۹ امتیاز از ۱۸ بازی در جایگاه سوم جدول ردهبندی رقابتهای لیگ کرواسی قرار دارد و مدیران باشگاه از عملکرد سرمربی این تیم راضی نیستند و باور دارند که کاناوارو بهترین گزینه برای قبول هدایت آنها خواهد بود.


پرسپولیس به جمع باشگاههای پنجهزار میلیاردی پیوست
مخالفت دادگاه CAS با درخواست باشگاه استقلال
مقصدهای احتمالی اردوی خارجی باشگاه پرسپولیس
۷ لیدر باشگاه تراکتور محروم شدند
سکوت ۱۰ ساله کریم باقری شکست
حواشی آبی پوشان تمامی ندارد









