بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رسمی ؛ افشاگری ترسناک علیه عادل ؛ شروط عجیب فردوسی پور برای بازگشت فضای مجاز را منفجر کرد+ سند

احسان رستگار، عضو حقیقی مجمع تحلیلگران ساترا : عادل فردوسی پور برای بازگشت به صدا و سیما خواهان ادامه تولید نود و برکناری مدیر شبکه سه است

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ | ۹:۳۷


احسان رستگار، عضو حقیقی مجمع تحلیلگران ساترا شروط عادل فردوسی پور برای بازگشت به صدا وسیما را افشا کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

بحث بازگشت عادل فردوسی پور به صدا و سیما هر از چند گاهی مطرح می‌شود.

در اسفند ماه سال ۱۳۹۷ بود که پخش برنامه ۹۰ با اجرای عادل فردوسی پور بعد از ۱۹ سال به شکلی ناگهانی قطع شد.

در ادامه در فضای رسانه ای طوری وانمود شد که او از صداوسیما اخراج شده است.

این در حالی بود که  عادل فردوسی‌پور تهیه کننده موظف و رسمی شبکه سه صداوسیما بود .

درواقع او هیچ گاه از صداوسیما اخراج نشده بود .

همچنین او تا همین چند ماه پیش هم تهیه کننده برنامه فوتبال 120 شبکه ورزش ، کانال زیر مجموعه شبکه سه بود .

بعد از آن هم بار‌ها و بار‌ها خبر بازگشت عادل به تلویزیون در رسانه‌ها طرح شد .

در نهایت مشخص شد این خود عادل است که تمایلی به بازگشت نشان نمی دهد و در مقابل پیشنهاد ها و درخواست ها شروطی را تعیین می کند.

احسان رستگار، عضو حقیقی مجمع تحلیلگران ساترا حالا اما شروط فردوسی پور را برای بازگشت اعلام کرده است.

او که از روزنامه نگاران اصولگرا هم به شمار می‌رود اخیرا در برنامه‌ای که از یکی از پلتفرم‌های اینترنتی پخش شد در این باره صحبت‌های جالبی را طرح کرده است.

رستگار البته بدون اینکه نامی از فردوسی پور ببرد به صورت زیرکانه‌ای که ماجرا حقوقی نشود، شروط فردوسی پور را برای بازگشت اعلام کرده است.

او درباره ماجرای مذاکرات برای بازگشت عادل گفت :

«در سال ۱۳۹۷فقط برنامه نود ایشان تعطیل شده است و اخراجی درکار نبوده است.

از ۱۴۰۰ تا الان چندین مورد مدیران ارشد صدا و سیما از جمله شخص آقای جبلی با آقای فردوسی‌پور حضورا و تلفنی جلسه داشتند.

چون خودشان اعلام کردند و این خبر دو هفته پیش منتشر شد عرض می‌کنم.

رستگار افزود:

خب من یک سوال دارم. فرض کنید شما رییس سازمان صدا و سیما هستید.

این روزنامه نگار ادامه داد:

یک مجری که بر خلاف قوانین صدا و سیما هم مجری و هم تهیه کننده یک برنامه است و از قضا این استثنا فقط شامل حال آقای فردوسی‌پور و دو نفر دیگر شده است.

دو نفر دیگر هم آقای احسان علیخانی برای برنامه عصر جدید و آقای محمدحسین رنجبران برای برنامه دستخط بوده اند.

رستگار در ادامه حرف‌هایش به صورت غیرمستقیم از شروطی که عادل برای بازگشت به تلویزیون خواستار انجام آن است گفت:

«حالا یک مجری که تهیه کننده هم است و من اسم نمی‌برم!

برود پیش یکی از مدیران ارشد صدا و سیما، مثلا رییس سازمان و برایش شرط بگذارند.

بعد به او بگویند آقای فلانی! می‌شود بیایید و برای ما گزارش کنید؟ می‌شود قهر را کنار بگذارید و برگردید به رسانه ملی که فرزند این رسانه هستی و اگر نبود تو هم چیزی نبودی؟!

می‌شود بیایید و گزارش کنید؟

رستگار ادامه داد:

اگر برگردد و به شما بگوید:

“من دو تا شرط دارم.

اول این که مدیر شبکه مربوطه عوض شود و دوم من فقط گزارش نمی‌کنم!!!!

برنامه فلان را هم می‌خواهم”

از نظر منطقی و مدیریتی شما چه جوابی می‌دهید؟»

البته همان طور که خواندید رستگار اسمی از این مجری نبرده است.

اما مشخص است که احسان علیخانی و محمد حسین رنجبران چیزی را گزارش نمی‌کنند و تنها کسی که در میان این ۳ نفر سابقه گزارشگری دارد عادل فردوسی پور است!

رمزگشایی از این حرف‌ها کار سختی نیست.

همه می‌دانند که فردوسی‌پور در نتیجه اختلافاتش با علی فروغی مدیر شبکه ۳ از کارکردن با شبکه 3 امتناع کرد .

از طرفی مدیری که عادل شرط رفتنش را قرار داد، علی فروغی است.

او همچنین خواستار ادامه تولید برنامه «نود» هم هست.

کلیپ این موضوع را می توانید در بخش ویدیو این خبر مشاهده کنید.

منبع:خبرآنلاین


خبر خوش برای کاربران پارس فوتبال: مشاهده هرگونه محتوایی اعم از خبر ، عکس و ویدئو برای کاربران پارس فوتبال نیم بها خواهد بود.

در اینجا در این باره بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *