ستاره لیورپول آماده حضور در رئال مادرید یا بارسلونا
الکسیس مک آلیستر ستاره لیورپول : دوست دارم روزی در لیگ اسپانیا بازی کنم
الکسیس مک آلیستر ستاره آرژانتینی لیورپول اذعان کرد که از کشور اسپانیا خوشش می آید و شاید روزی در این کشور بازی کند.
مک آلیستر قرارداد بلند مدتی با لیورپول دارد، اما به نظر نمی رسد که تا پایان قراردادش در آنفیلد بماند و اشاره کرد که شاید روزی، از فرصت بازی کردن در کشور اسپانیا استقبال کند و در واقع با این حرکتش به دو باشگاه بارسلونا و رئال مادرید پیام ارسال کرد.
ستاره آرژانتینی اخیراً چشمه ای توانایی خود را به هواداران فوتبال اسپانیا نشان داد و در بازی مقابل رئال مادرید گل اول لیورپول را به ثمر رساند.
به نقل از سایت گل، مک آلیستر به آ اس گفت:
“امکان دارد روزی به اسپانیا برگردم؟ چرا که نه.
من عاشق اسپانیا هستم و چند باری به این کشور سفر کرده ام و بالاتر از همه چیز، فرهنگ و زبان این کشور خیلی به آرژانتین شباهت دارد.
واقعاً دوست دارم روزی در اسپانیا بازی کنم، اما در حال حاضر، خیلی در لیورپول راحت هستم و اصلاً به آینده فکر نمی کنم.”
مک آلیستر پس از قهرمانی با آرژانتین در جام جهانی 2022، در تابستان 2023 به لیورپول پیوست و حالا نقش مهمی در ترکیب آرنه اسلوت ایفا می کند.