بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ستاره منچستریونایتد از رکورد رونالدو عبور کرد

برونو فرناندز با ۴۵ پاس گل، بهترین پاسور پرتغالی لیگ برتر انگلیس

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۳ | ۸:۱۹
منچستریونایتد ؛ برونو فرناندز با ۴۵ پاس گل، بهترین پاسور پرتغالی لیگ برتر انگلیس

برونو فرناندز با ثبت دو پاس گل مقابل اورتون، با ۴۵ پاس گل، بهترین پاسور پرتغالی لیگ برتر شد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

در یکی از مهم ترین بازی های هفته سیزدهم رقابت های لیگ برتر انگلیس، منچستریونایتد در خانه با نتیجه پرگل ۴-۰ از سد میهمانش اورتون عبور کرد تا نخستین برد روبن آموریم روی نیمکت شیاطین سرخ در لیگ برتر رقم بخورد.

یکی از ستاره‌های یونایتد در این مسابقه همانند خیلی دیگر از بازی‌های مهم شیاطین سرخ در این فصل، کاپیتان برونو فرناندز بود که توانست دو پاس منجر به گل برای مارکوس رشفورد و جاشوا زیرکزی فراهم کند.

این هشتمین پاس گل فرناندز در همه رقابت‌ها برای منچستریونایتد در فصل جاری بود که او را به همراه سه گل، به عنوان ارزشمندترین بازیکن این فصل شیاطین سرخ معرفی می‌کند.

نکته جالب دیگر از پاس گل های فرناندز، به رکورد شکنی او در لیگ برتر انگلیس برمی‌گردد چرا که او حالا بالا تر از برناردو سیلوا، با ۴۵ پاس گل به عنوان بهترین پاسور پرتغالی تاریخ لیگ برتر رسید.

بعد از فرناندز و سیلوای ۴۴ پاس گله، نانی با ۴۳ پاس گل در جایگاه سوم قرار دارد و کریستیانو رونالدو نیز با ۳۷ پاس گل در رتبه چهارم قرار دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *