ادعای جنجالی مدیرعامل تراکتور درباره محرومیت تی تی ها + جزئیات
سعید مظفریزاده مدیرعامل باشگاه تراکتور: محرومیت باشگاه تراکتور فعلا اجرایی نخواهد شد

سعید مظفریزاده مدیرعامل باشگاه تراکتور گفت: محرومیت باشگاه تراکتور فعلا اجرایی نخواهد شد اما با توجه به دو میزبانی مقابل استقلال و سپاهان در نیم فصل دوم، تراکتوریها تلاش می کنند تا این محرومیت تعلیقی را هم از خود دور کنند.
روز گذشته کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام کرد که باشگاه تراکتور به دلیل رفتار تماشاگرانش در دیدار مقابل استقلال تهران به ۲۵۰ میلیون تومان جریمه. و یک جلسه محرومیت تعلیقی محکوم شد.
سعید مظفریزاده مدیرعامل باشگاه تراکتور در واکنش به جریمه نقدی و محرومیت تعلیقی کمیته انضباطی درخصوص بازی مقابل استقلال تهران گفت:
با توجه به اینکه ما در این بازی از بابت میزبانی مسئولیتی نداشتیم نسبت به رأی صادر شده به کمیته استیناف اعتراض کردیم و واحد حقوقی باشگاه پیگیر این موضوع است.
البته محرومیت باشگاه تراکتور فعلا اجرایی نخواهد شد اما با توجه به در پیش بودن دو میزبانی حساس مقابل استقلال و سپاهان در نیم فصل دوم، تراکتوریها تلاش خواهند کرد تا این محرومیت تعلیقی را هم از خود دور کنند.


پیام معنادار ستاره محبوب فولاد درباره این تیم
پیام خداحافظی مدافع تیم ملی ایران پس از دو فصل حضور در فولاد
درخشش قلیزاده در اردوی ترکیه؛ یک پاس گل و عملکرد خوب
تکذیب مذاکره پرسپولیس با رامین رضاییان توسط مدیرعامل این تیم
دو ملیپوش تراکتور در تمرینات پیشفصل حضور یافتند
نهایی شدن تمدید قرارداد ستاره باتجربه پرسپولیس









