بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دلیل اصلی جدایی ناگهانی ستاره استقلال لو رفت

حجت کریمی : رودی ژستد خودش تقاضای جدایی از استقلال را داشت و باشگاه به هیچ وجه عذرش را نخواست

نویسنده : خبرگزاری پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 12 خرداد 1401 | 8:00
حجت کریمی : رودی ژستد خودش تقاضای جدایی از استقلال را داشت و باشگاه به هیچ وجه عذرش را نخواست

حجت کریمی عضو هیئت مدیره آبی ها مدعی شد که رودی ژستد خودش تقاضای جدایی از استقلال را داشت و باشگاه به هیچ وجه عذرش را نخواست.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

رودی ژستد مهاجم خارجی آبی ها که در مهرماه سال گذشته به این تیم پیوست پس از یک فصل حضور نسبتاً ناموفق در این تیم، صبح دیروز با جدایی از باشگاه استقلال رسماً قراردادش با این مجموعه را فسخ کرد.

در این ارتباط عنوان شد که باشگاه استقلال و شخص سرمربی این، فرهاد مجیدی عذر رودی ژستد را خواسته است. ناکارآمدی و تعداد کم گل زده ژستد در ۲۲ بازی برای این تیم (از مجموع ۳۰ هفته) از جمله دلایل اخراج رودی ژستد عنوان شد اما حجت کریمی یکی از اعضای هیئت مدیره آبی ها در همین باره گفت:

ژستد خودش تقاضای جدایی از استقلال را داشت و باشگاه به هیچ وجه عذرش را نخواست. برای این بازیکن که یک فصل کنار دیگر بازیکنان آبی پوش در مسیر کسب عنوان قهرمانی تلاش کرد آرزوی موفقیت داریم.

ناگفته نماند؛ رودی ژستد تک گل مساوی استقلال در دربی برگشت را به ثمر رساند تا این تیم علاوه بر حفظ رکورد شکست ناپذیری در این فصل، مقابل رقیب سنتی اش بازنده نباشد. او دو گل دیگر هم در دو دیدار با شهرخودرو و پیکان زد که استقلال در هر دو مسابقه مزبور با سه گل برنده شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *