برخورد ویژه نکونام با این چهره قبل دیدار با نساجی + عکس
خوش و بش گرم جواد نکونام با نصرالله خواجهگیری مدیر تیم نساجی

جواد نکونام، سرمربی استقلال پیش از شروع بازی تیمش مقابل نساجی برخورد ویژه و گرمی با سرپرست تیم حریف داشت.
استقلال روز گذشته و پس از برد مقابل الغرافه در هفته چهارم مسابقات لیگ برتر در ورزشگاه شهید وطنی به مصاف نساجی رفت. شاگردان جواد نکونام که فصل قبل و با تساوی در دیدار مقابل همین تیم صدر را از دست داده بودند، برای انتقام از آن تساوی تلخ به مصاف شاگردان ساکت الهامی رفتند.
علاوه بر این حضور علی خطیر بهعنوان مدیرعامل، و بازیکنانی چون یامگا، منتظر محمد به حساسیت این بازی افزود. دیداری که با نتیجه دو بر دو به پایان رسید و دو تیم تنها یک امتیاز از این نبرد را به جمع امتیازات خود اضافه کردند.
جواد نکونام، سرمربی استقلال پیش از شروع مسابقه برخورد گرمی با سرپرست سابق تیمش داشت. نصرالله خواجهگیری که در دوران علی خطیر بهعنوان معاون اجرایی و سرپرست تیم بزرگسالان استقلال حضور داشت و با آمدن خطیر به نساجی، خواجهگیری همراه او به این تیم رفته و بهعنوان مدیر تیم مشغول به فعالیت است.



از دست دادن بهترین فرصت گلزنی ستاره جوان فولاد در لحظات پایانی + عکس
جشن و دورهمی سپاهانیها بعد از پیروزی پرگل برابر ملوان + عکس
حضور مربیان تیم ملی به عنوان تماشاگر ویژه در دیدار پرسپولیس و فجر سپاسی + عکس
عدم تأثیرگذاری ستاره ازبکستانی پرسپولیس در دقایق کوتاه بازی با فجر سپاسی + عکس
نقش کلیدی ستاره گلزن فجر سپاسی در پیروزی این تیم مقابل پرسپولیس + عکس
فرصت سوزی مهاجم پرسپولیس تمامی ندارد + عکس









