سنگ تمام تیم مطرح اماراتی برای فوق ستاره استقلالی + سند
رونمایی اتحاد کلبا از پوستر دیدار مقابل العین با حضور مهدی قایدی

باشگاه اتحاد کلباء با تصویر ستاره ایرانی خود به استقبال دیدار با العین رفت.
مهدی قایدی که دومین سال حضورش در اتحاد کلبا را آغاز کرده، پس از درخشش و گلزنی در دیدارهای تدارکاتی اخیرشان، امروز در نخستین بازی رسمی فصل ۲۵-۲۰۲۴ مقابل العین، قهرمان آسیا قرار میگیرد.
تیم فوتبال اتحاد کلبا که مهدی قایدی را مثل سال گذشته در اختیار دارد و شهریار مغانلو را هم بهعنوان یک ایرانی جدید جذب کرده، از ساعت ۱۷:۳۵ امروز در ورزشگاه اختصاصی خود به مصاف العین میرود تا یکی از مسابقات دور رفت مرحله یک هشتم نهایی جام بانک اسلامی ابوظبی را برگزار کند.
مهدی قایدی سال گذشته در رقابتهای جام بانک اسلامی امارات ۶ بازی ثابت و تعویضی انجام داد و یک گل به ثمر رساند و در سه دیدار جام ریاست جمهوری سه گل در سه مسابقه زد که امیدوار است امروز هم در تقابل با قهرمان فصل اخیر آسیا بدرخشد.
باشگاه اتحاد کلبا با انتشار پوستری از مهدی قایدی و رنگ موی جدیدش به استقبال بازی امروز در جام بانک اسلامی مقابل العین امارات رفته است.



فرصت طلایی ستاره محبوب پرسپولیس با مصدومیت خدابندهلو برای حضور دوباره در اسکواد این تیم + عکس
ورود همزمان دو ستاره محبوب استقلال به زمین و هدیه پیروزی به این تیم + تصاویر
احتمال حضور ستاره محبوب پرسپولیس در ترکیب ثابت این تیم برابر فجر سپاسی + عکس
آقای کاپیتان در استقلال تاریخ ساز شد !! + سند
پشت پرده ملاقات امیر قلعه نویی با سرمربی محبوب پرسپولیسی چه بود ؟ + عکس
مقصد جدید حردانی در فوتبال ایران مشخص شد + عکس









