حرکت انتحاری و عجیب باشگاه استقلال ؛ تماشای جشن قهرمانی از هواداران آبی گرفته می شود !؟
درخواست باشگاه استقلال از صدا و سیما برای پخش نکردن جشن قهرمانی !

باشگاه استقلال با ارسال نامه ای به شبکه سه از این شبکه درخواست کرده است که جشن قهرمانی شاگردان فرهاد مجیدی را پخش نکنند چرا که این باشگاه قصد دارد، از طریق اپیکیشن اختصاصی خود آن را پخش کند.
باشگاه استقلال در نامهای به رئیس شبکه سه سیما درخواست کرده که پس از پایان بازی با نفت مسجدسلیمان تصاویر جشن قهرمانی پخش نشود.
در شرایطی که هواداران تیم فوتبال استقلال پس از ۹ سال منتظر دیدن جشن قهرمانی تیمشان پس از پایان دیدار با نفت مسجدسلیمان هستند، مصطفی آجورلو، مدیرعامل استقلال در نامهای به مدیر شبکه سه سیما خواستار پخش نشدن جشن قهرمانی شده است!
در این نامه آمده:
با توجه به پخش جشن قهرمانی از سوی اپلیکشن این باشگاه، پس از بازی با نفت نسبت به جمعآوری تجهیزات فیلمبرداری اقدام شود.
این درخواست در شرایطی است که تنها ۶۳ هزار نفر امکان حضور در ورزشگاه آزادی را دارند و میلیونها هوادار استقلال در کشور منتظر پخش جشن قهرمانی از صداوسیما هستند.
مشخص نیست در این شرایط چرا باشگاه استقلال چنین درخواست عجیبی داشته و اگر هدف، درآمدزایی هم باشد مسائل دیگری پیش از این موضوع وجود دارد که باید به آنها هم توجه داشت آن هم در حالی که بستر لازم برای این کار در حال حاضر به صورت کامل فراهم نیست.


رفع موانع خروج از کشور و همراهی ستاره محبوب استقلال با این تیم در سفر به عراق
بازگشت ستاره محبوب پرسپولیس به تمرینات گروهی این تیم پس از گذراندن دوران مصدومیتش
ستاره محبوب استقلال به دلیل مصدومیت در دیدار فردا شب غایب خواهد بود
غیبت قطعی دو ستاره محبوب استقلال در دیدار این تیم مقابل الشمال قطر
تصویر متفاوت دروازهبان استقلال در تمرین روز گذشته
محکومیت همزمان پرسپولیس، سپاهان و استقلال خوزستان به دلیل عدم تطابق آمار بلیت و تماشاگر









