رامین رضائیان دلبری در استقلال را شروع کرد ؛ همان همیشگی
گلزنی رامین رضائیان از روی ضربه ایستگاهی برابر العروبه

رامین رضائیان در دیدار برابر العروبه، روی یک ضربه ایستگاهی دیدنی موفق به گلزنی شد.
استقلال در دومین دیدار دوستانه خود در اردوی ترکیه به مصاف تیم تازه لیگ برتری شده العروبه رفت. باشگاهی که امسال باید در رقابتهای لیگ حرفهای به میدان برود و آبیپوشان موفق شدند سه بر دو حریف خود را شکست دهند.
یکی از نکات قابل توجه این دیدار، گلزنی رامین رضائیان روی یک ضربه ایستگاهی مستقیم بود. بازیکنی که طی سالهای اخیر و در تیمهایی که به میدان رفته، کاشته زن اول بوده و بارها و بارها روی این ضربات به گل رسیده است.
رضائیان بارها ویدیوهایی از تمرینات خود برای زدن ضربات ایستگاهی منتشر کرده و نشان داده که در این امر، یک بازیکن حرفهای است و در سپاهان نیز چندین بار روی ضربات ایستگاهی، تیمش را به گل رساند.
او در دیدار دوستانه برابر صالحین نیز تیمش را روی ضربات کرنر به گل رسانده بود و روز گذشته نیز مقابل العروبه روی یک ضربه ایستگاهی موفق به گلزنی شد تا نشان دهد کاشته زن شماره یک تیمش خواهد بود.


اقدام تحسین برانگیز باشگاه استقلال در آستانه نبرد آسیایی + جزئیات
پیام معنادار سرمربی چادرملو برای حمید علیدوستی
توصیف تراکتور به عنوان یکی از تیمهای قدرتمند آسیا
واکنش مدیرعامل تراکتور به صحبتهای نکونام درباره اولویتهای تیم
تغییر برنامه بازگشت استقلال از پرواز به سفر زمینی
رفع موانع خروج از کشور و همراهی ستاره محبوب استقلال با این تیم در سفر به عراق









