دو کاپیتان اول پرسپولیس برای همدستی با علیرضا بیرانوند نقره داغ شدند !
تنبیه انضباطی یحیی گل محمدی برای سیدجلال و عالیشاه ؛ محرومیت کاپیتان های پرسپولیس برای بازی مخفیانه با علیرضا بیرانوند

سید جلال حسینی و امید عالیشاه دو کاپیتان اول پرسپولیس به دلیل بازی والیبال با علیرضا بیرانوند بدون هماهنگی با کادرفنی، مورد غضب یحیی گل محمدی قرار گرفتند و از همراهی سرخ ها در بازی با شهر خودرو محروم شدند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به دلایل انضباطی نام دو کاپیتان تیمش و یک بازیکن دیگر را از لیست دیدار با شهر خودرو خط زد.
گل محمدی عصر امروز بعد از اینکه متوجه شد روز گذشته سید جلال حسینی، امید عالیشاه و فرشاد فرجی بدون هماهنگی با کادرفنی در مجموعه ورزشی سید جلال حسینی با علیرضا بیرانوند به بازی والیبال مشغول شدهاند، آنها را از لیست بازی فردا مقابل شهر خودرو خط زد.
یحیی گل محمدی معتقد است که ممکن بود هر یک از این بازیکنان در این بازی مصدوم شوند و به همین دلیل اجازه نداد این سه نفر در اردوی تیم برای بازی با شهر خودرو حاضر شوند.
دیدار پرسپولیس و شهر خودرو از هفته بیست و نهم فردا ساعت در ورزشگاه آزادی برگزار میشود.


سهمیه آسیایی چادرملو در معرض خطر؛ اتهامزنی به مدیران فدراسیون
پرسپولیس به جذب مدافع ملیپوش نساجی نزدیک شد
پیام معنادار پیشکسوت باشگاه پرسپولیس درباره این تیم
تکلیف این خرید احتمالی پرسپولیس مشخص شد
پرسپولیس و وحید امیری به خط پایان رسیدند
پرسپولیس در آستانه دریافت مجوز سفر به ترکیه









