اولین تمرین سپاهان در اردوی خارجی + عکس
اولین جلسه تمرینی سپاهان در کمپ ارزروم ترکیه

اولین جلسه تمرینی طلایی پوشان اصفهانی در کمپ ارزروم ترکیه برگزار شد.
مورایس و شاگردانش ظهر روز گذشته با پرواز اختصاصی راهی ارزروم شدند که شهری در ارتفاع ۱۹۰۰ متری است و شرایط خوبی برای آماده سازی بازیکنان سپاهان مهیا میکند.
سپاهان پس از چند روز تمرین در اصفهان اردوی جدیدی را در ترکیه آغاز کرده تا آماده دیدار پلی آف لیگ نخبگان برابر الشباب الاهلی امارات شود که روز ۱۶ مردادماه در ورزشگاه نقش جهان برنامه ریزی شده است. آنها امروز در شرایطی اولین جلسه تمرینی را در زمین چمن پشت سر گذاشتند که روز گذشته بلافاصله پس از استقرار در هتل محل اقامت به سالن وزنه رفته بودند.
یکی از چالشهای مورایس کمبود زمان برای آماده سازی بدنی و تاکتیکی شاگردانش جهت حضور در مسابقات پرچالش پیش رو است و اردویی که در ترکیه آغاز شده قرار است بخش عمدهای از مسیر آماده سازی طلایی پوشان را به سرانجام برساند و مورایس و شاگردانش در این اردو چند بازی دوستانه نیز برگزار خواهند کرد.



تیم مطرح لیگ برتری علیه سپاهان مدرک رو کرد + عکس
ناکامی ستاره محبوب سپاهان در گلزنی به خیبر با وجود دو موقعیت خطرناک + عکس
شاگردان نویدکیا آماده دیدار حساس بعدی لیگ برتر + عکس
هوادار ویژه ستاره سپاهان ؛ فقط به عشق این بازیکن + عکس
وضعیت عجیب ستاره سپاهان پس از مصدومیت + عکس
رونمایی از پوستر متفاوت تیم مطرح لیگ برتری برای نبرد با سپاهان + سند









