خیبر مهاجم تراکتور را جذب کرد + عکس
عارف رستمی به خیبر خرم آباد ملحق شد

باشگاه خیبر خرمآباد به طور رسمی نخستین بازیکن جدیدش را معرفی کرد.
تیم فوتبال خیبر خرمآباد که پس از قهرمانی در لیگ دسته اول به دنبال حضور موفق در فصل جدید لیگ برتر است، امروز نخستین بازیکن جدیدش را رونمایی کرد و با مهاجم تراکتور قرارداد بست.
باشگاه خیبر خرمآباد پس از توافق با تعدادی از بازیکنان فصل قبل و تمدید قراردادهایی که طی روزهای گذشته انجام داده بود، رسما از جذب عارف رستمی بهعنوان بازیکن جدیدش خبر داد.
این مهاجم ۲۸ ساله و اهل خرمآباد که در دوره قبلی حضورش در خیبر خرمآباد با زدن ۱۷ گل بهعنوان آقای گلی لیگ دسته اول دست یافت، در سه سال گذشته در لیگ برتر به میدان رفته بود که حالا با توجه به صعود تیم شهرش، به جمع لر تباران بازگشت.

رستمی که در لیگ بیست و دوم ۸ گل در ۲۹ مسابقه برای مس کرمان به ثمر رساند، در تابستان سال گذشته راهی تراکتور شد که فقط هشت بازی در لیگ برتر انجام داد و دو گل به ثمر رساند و یک بار هم در پلیآف لیگ قهرمانان آسیا به میدان رفت، اما امیدوار است در بازگشت به خیبر دوباره شرایط بهتری را تجربه کند.


جنب و جوش خلیلی حتی دور از زمین هم ادامه داشت + عکس
صدر جدول لیگ برتر به رنگ سرخ درآمد + عکس
درخشش ستاره استقلالی در لیگ برتر ادامه دارد + عکس
درخشش گلر محبوب آلومینیوم با سیوی تماشایی در دقایق پایانی بازی با فولاد + عکس
ناکامی ستاره محبوب سپاهان در گلزنی به خیبر با وجود دو موقعیت خطرناک + عکس
حضور پرانرژی دروازهبان استقلال در تمرینات این تیم با وجود شکست مقابل شبابالاهلی + عکس









