بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

جدایی دو ستاره پرسپولیس قطعی شد

جدایی منوچهر صفروف و شرزود تیمروف از پرسپولیس در پایان فصل

نویسنده : خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 7 خرداد 1401 | 10:00
پرسپولیس

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس قید حضور منوچهر صفروف و شرزود تیمروف دو بازیکن خارجی فعلی تیمش را برای فصل بعد می‌زند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

یحیی گل محمدی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در فصل جاری رقابت‌های لیگ برتر تصمیم به جذب منوچهر صفروف و حدت هنانوف از استقلال تاجیکستان گرفت.

هنانوف بر خلاف صفروف توانست حتی به ترکیب اصلی تیم راه پیدا کند اما صفروف که ورودش با مصدومیت در پرسپولیس همراه بود نیمکت نشین ماند تا باشگاه پرسپولیس با توجه به بندهای قرارداد این بازیکن تصمیم به فسخ قرارداد او در پایان فصل بدون پرداخت مبلغ اضافی بگیرند.

هنانوف نیز در پایان فصل در صورت تأیید نهایی گل محمدی در جمع بازیکنان باقی خواهد ماند. او که نوسان زیادی در عملکرد فنی خودش داشت احتمالاً تا پابان فصل هم نیمکت نشین بماند تا کادر فنی با زیر نظر گرفتن تمرینات او درباره اش تصمیم گیری کند.

همچنین مشکل گلزنی خط حمله پرسپولیس سبب شد تا سرمربی سرخپوشان در نقل و انتقالات زمستانی بار دیگر به فکر جذب بازیکن خارجی بیفتد و این بار شیرزود تمیروف را از ازبکستان برای حضور در خط حمله جذب کند.

مهاجم پر تلاش ازبک ها با وجود اینکه فرصت کافی برای گلزنی داشت نتوانست انتظارات را برآورده کند تا او نیز در لیست مازاد قطعی پرسپولیس برای فصل بعدی قرار بگیرد. باشگاه پرسپولیس تصمیمی برای تمدید قرارداد این بازیکن ندارد و قصد دارد با نظر گل محمدی روی جذب بازیکن خارجی باکیفیت بالاتر تمرکز کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *