داور دیدار سرنوشت ساز پرتغال ۸۲۱۱; فرانسه معرفی شد
مایکل اولیور انگلیسی داور دیدار پرتغال و فرانسه در یورو

مایکل اولیور انگلیسی برای قضاوت بازی بین تیمهای پرتغال و فرانسه انتخاب شده است.
با اعلام یوفا مایکل اولیور به عنوان داور بازی پرتغال و فرانسه در مرحله یک چهارم نهایی یورو ۲۰۲۴ انتخاب شده است.
این داور انگلیسی مسابقه بین دو تیم مدعی عنوان قهرمانی یورو را روز جمعه به میزبانی ورزشگاه هامبورگ قضاوت خواهد کرد.
مایکل الیور ۳۹ ساله هرگز در بازیهای ملی که فرانسه در آن حضور داشته، قضاوت نکرده است. داور متولد آشینگتون آخرین بار در سال ۲۰۲۲ و در جریان بازی مرحله گروهی لیگ ملتهای یوفا بین پرتغال و اسپانیا برای همبازیان کریستیانو رونالدو قضاوت کرده بود.
مایکل الیور تاکنون در سه بازی در یورو قضاوت کرده است. او در جریان بازی مرحله یک هشتم نهایی دانمارک و آلمان به دلیل طوفان شدید تصمیم به توقف بازی گرفته بود.
داور چهارم بازی پرتغال و فرانسه شیمون مارسینیاک خواهد بود. داور لهستانی قضاوت بازی فینال جام جهانی ۲۰۲۲ بین آرژانتین و فرانسه را برعهده داشت.
پوئل فن بوکل داور VAR است و دیوید کوت و توماس کویتکوفسکی او را همراه خواهند کرد.


واکنش سرمربی تیم ملی فوتبال انگلیس از عملکرد سهشیر پس از برتری مقابل فرانسه
فرانسه با چه ترکیبی برابر انگلیس به میدان می رود؟
پیام معنادار سرمربی فرانسه پس از ناامیدی ناشی از شکست ۱-۲ مقابل اسپانیا
گلزنی به فرانسه؛ رویایی که برای پورو به واقعیت تبدیل شد
انتقاد شدید اسطوره فوتبال فرانسه از عملکرد فرانسه در نیمهنهایی
نگاه واقعبینانه سرمربی اسپانیا به تقابل با فرانسه









