بلینگام : این گل ها برایم عادی شده است
جود بلینگام : فصل گذشته در رئال از این گلهای دقیقه پایانی زیاد زدم

جود بلینگام خودش از گل دقیقه پایانی برابر اسلواکی شگفتزده نشده بود و گفت در رئال برایش اینها عادی شده است.
کار انگلیس برابر اسلواکی تمام شده بود و به نظر این تیم از دور رقابتها در حال حذف شدن بود که جود بلینگام روی یک ضربه کرنر و با قیچی برگردان موفق شد گل مساوی را بزند و کار را به وقتهای اضافه بکشاند. سپس هری کین با زدن گل دوم انگلیس را به یک چهارم نهایی یورو ۲۰۲۴ رساند. این ششمین گل دقایق پایانی جود در یک سال گذشته بود (از جمله دو گل به بارسلونا).
گل بلینگام موجی از شادی را در انگلیس باعث شده و در ساعات گذشته همه از او حرف میزنند ولی ستاره رئال در نشست خبری چندان از این قضیه شگفتزده نبود.
او به خبرنگاران گفت:
«۳۰ ثانیه مانده بود کار ما تمام شود و حالا از دور بعد حرف میزنیم. راستش من فصل گذشته در رئال از این گلهای دقیقه پایانی زیاد زدم. قبلا برای انگلیس نیز اینگونه گل زده بودم و برای خودم خیلی عجیب نبود ولی خوشحالم دل یک ملت را شاد کردم. کار ما تازه در این جام شروع شده است.»


رقابت شدید دو ستاره مطرح برای یک پست در رئال مادرید
چراغ سبز ستاره محبوب به بارسلونا
مورینیو شش ستاره رئال مادرید را از حالا در ترکیب اصلی می بیند
تکلیف حضور وینیسیوس در رئال مادرید مشخص شد
دلیل شگفت انگیز خرید جدید رئال مادرید برای کوتاه نکردن موهایش
رئال مادرید به سیم آخر زد ؛ ۱۲۰ میلیون یورو برای این ستاره









