اسطوره محبوب پرسپولیس مدیرعامل سرخ ها را شست و پهن کرد + عکس
بهزاد داداش زاده : رضا درویش ضعف شخصیتی خود را نشان داد

بهزاد داداش زاده پیشکسوت پرسپولیس گفت : آقای رضا درویش تیم با شخصیتی ساخت اما برای او متاسفم که برخلاف عملکردش، این بار در رسانه ملی ضعف شخصیتی خود را نشان داد.
دوشنبه شب و پس از قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر، رضا درویش در برنامه فوتبال برتر صحبت کرد و در بخشی از حرفهایش به فرشید سمیعی توهین کرد. درویش خطاب به سمیعی که سرپرست مدیر عاملی باشگاه استقلال است، گفت:
شما ابتدا لهجهات را عمل کن و بعد حرف بزن!
همین توهین باعث شده تا نه تنها هواداران و پیشکسوتان استقلال بلکه پرسپولیسیها نیز به نقد از درویش بپردازند. بهزاد داداشزاده که در زمره پیشکسوتان پرسپولیس قرار دارد، روز سهشنبه در این باره گفت:
اول از همه به خانواده بزرگ پرسپولیس بابت قهرمانی تبریک میگویم. جا دارد از ارکان باشگاه، بازیکنان و کادرفنی تشکر کنم.
وی ادامه داد:
آقای رضا درویش تیم با شخصیتی ساخت اما برای او متاسفم که برخلاف عملکردش، این بار در رسانه ملی ضعف شخصیتی خود را نشان داد.
وی تاکید کرد:
درویش نهتنها به ما گیلانیها بلکه به تمام ایرانیها توهین کرد. من معتقدم اگر شهرستانیها نبودند فوتبال تهران و حتی ایران هم پیشرفت نمیکرد. به شخصه از این بیاحترامی مدیرعامل پرسپولیس ناراحتم و امیدوارم هواداران فوتبال ایران این صحبتهای او را به کل خانواده پرسپولیس ربط ندهند.
سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ساحلی در پایان گفت:
درویش طوری صحبت میکند که انگار بچهی ناف تهران است. من از جانب این فرد از تمام هواداران فوتبال ایران عذرخواهی میکنم. امیدوارم برای انتخاب مدیرعامل فیلترهای خاصی رعایت شود و هر کسی نتواند روی این صندلی مهم بنشیند و این گونه صحبت کند.



حرکت خطرناک کاپیتان استقلال جنجال به پا کرد + عکس
اقدام معنادار علیرضا بیرانوند در فضای مجازی خبرساز شد + سند
ستاره مطرح فوتبال ایران کفش هایش را آویخت !! + عکس
ستاره محبوب هواداران سپاهان پس از سالها حضور در لیگ برتر از فوتبال خداحافظی کرد + عکس
ستاره ۲۷ ساله پرسپولیس در جستجوی ادامه روزهای خوب فصل جاری + عکس
حادثه تلخ برای ستاره مطرح فوتبال ایران کام همه را تلخ کرد + عکس









