جنجال دوباره مدیرعامل پرسپولیس
عذرخواهی رضا درویش بابت حرف هایش در فوتبال برتر

رضا درویش پس از صحبتهای ناخوشایندش درخصوص سرپرست مدیرعاملی استقلال، عذرخواهی کرد.
در برنامه جنجالی فوتبال برتر که محل تنشهای لفظی میان مدیران استقلال و پرسپولیس تبدیل شد، رضا درویش مدیرعامل سرخ پوشان در بخشی از این مناظره، جمله تندی را به زبان آورد.
زمانیکه رضا درویش خطاب به سرپرست مدیرعاملی استقلال گفت که او در ساعاتی از روز توهم میزند، فرشید سمیعی به انتقاد از طرز گفتار مدیرعامل سرخها، آن را چاله میدانی توصیف کرد و به درویش گفت فکر میکرده تنها در جلسات خصوصی این ادبیات زننده را دارد ولی اکنون متوجه شده که در رسانه ملی نیز همینگونه صحبت میکند.
سپس درویش با تمسخر طرز گفتار فرشید سمیعی، گفت:
من کجا با شما خصوصی صحبت کردهام؟ چه رابطهای با شما دارم که با شما خصوصی صحبت کنم که میگویید در جمع خصوصی اینگونه صحبت کرده؟ مگر من جایی شما را دیدهام که با دیالوگ دیگر با شما صحبت کنم؟ اگر شما فرصت میکردید در درجه اول میرفتید لهجهتان را جراحی بکنید، بهتر بود تا فرافکنی کنید. باز هم از مردم عذرخواهی میکنم که امشب مجبور شدند این نوع گرامر یا دیالوگ را از ایشان تحمل کنند.
این جمله با واکنشهای گستردهای در فضای مجازی همراه شد که واکنش مجدد درویش را در پی داشت.



تیم جدید عارف غلامی مشخص شد + جزئیات
فرصت سوزی ستاره پرسپولیس در دیدار مقابل تراکتور سوژه شد + عکس
افت ستاره جدید پرسپولیس در دومین بازی پیاپی + عکس
تشویق کاپیتان سپاهان توسط هواداران استقلال پیش از بازی + عکس
توییت کنایهآمیز استقلال به پرسپولیس ؛ تصویر خندان بازیکنان در تمرین ریکاوری + عکس
ادامه حضور پرانرژی آسانی در تمرینات استقلال علیرغم وجود حواشی + عکس









