ضدحال سنگین سازمان لیگ فوتبال ایران به استقلال و پرسپولیس
حجت الله بهمنی مدیر روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت : به دلیل سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) مراسم اهدای جام بدون نورافشانی انجام خواهد شد

حجت الله بهمنی مدیر روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت : با توجه به نزدیکی به ایام ۱۴ و ۱۵ خرداد و سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد مراسم اهدای جام بدون نورافشانی و با انجام کاغذپاشی به رنگ تیم قهرمان انجام خواهد شد.
به نقل از نقل از سایت سازمان لیگ، حجتالله بهمنی، مدیر روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان لیگ فوتبال ایران با اشاره به برگزاری دیدارهای همزمان امروز (شنبه) هفته پایانی لیگ برتر گفت:
برای برگزاری مطلوب مراسم اختتامیه بیست و سومین دوره لیگ برتر آمادگی کامل داریم و دو جام قهرمانی و دو سری مدال قهرمانی یکسان تهیه شده است. همچنین دو سکوی یکسان قهرمانی در دو ورزشگاه آزادی و پاس قوامین ساخته شده که روی یکی لوگوی باشگاه استقلال و روی سکوی دیگر لوگوی باشگاه پرسپولیس قرار گرفته است.
وی افزود:
مسئولان ارشد فدراسیون و سازمان لیگ فوتبال نیز در هیچ کدام از دو ورزشگاه حاضر نخواهند شد و بعد از تعیین تیم قهرمان برای برگزاری مراسم اهدای جام در ورزشگاه تیم قهرمان حضور پیدا میکنند. دو تیم اجرایی کامل در دو ورزشگاه مستقر خواهند شد تا مراسم اختتامیه به بهترین شکل ممکن برگزار شود. با توجه به نزدیکی به ایام ۱۴ و ۱۵ خرداد و سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد مراسم اهدای جام بدون نورافشانی و با انجام کاغذپاشی به رنگ تیم قهرمان انجام خواهد شد.


ستاره محبوب استقلال به دلیل مصدومیت در دیدار فردا شب غایب خواهد بود
غیبت قطعی دو ستاره محبوب استقلال در دیدار این تیم مقابل الشمال قطر
تصویر متفاوت دروازهبان استقلال در تمرین روز گذشته
محکومیت همزمان پرسپولیس، سپاهان و استقلال خوزستان به دلیل عدم تطابق آمار بلیت و تماشاگر
حضور ستاره محبوب هواداران پرسپولیس در ترکیب الشمال قطر مقابل استقلال
تغییرات مکرر در خط دفاعی استقلال با مصدومیت ستاره محبوب این تیم









