ستاره پرسپولیسی این بار ناکام بود
تساوی بدون گل فوکوکا برابر توکیو وردی در حضور شهاب زاهدی

مهاجم ایرانی آویسپا فوکوکا حضور ۷۶ دقیقهای مقابل توکیو وردی داشت.
در چارچوب مسابقات هفته دهم جِی لیگ ژاپن، تیم آویسپا فوکوکا که مثل دیدارهای قبل شهاب زاهدی را بهعنوان مهاجم نوک در ترکیب داشت، از ساعت ۸:۳۰ امروز (به وقت ایران) در ورزشگاه آجینوموتو به مصاف تیم رده شانزدهمی توکیو وردی رفت.
شهاب زاهدی که طی دو هفته گذشته نمایش درخشانی مقابل هیروشیما و جوبیلو ایواتا داشت و سه گل در این دو بازی به ثمر رسانده بود، امروز فرصت تکرار این عملکرد برابر توکیو وردی را به دست نیاورد و نتوانست گلزنی کند یا پاس گل بدهد.
مهاجم ایرانی آویسپا فوکوکا که پیش از این مسابقه در ۶ بازی جی لیگ ژاپن پنج گل به ثمر رسانده و یک پاس گل داده بود، امروز هم تلاش زیادی برای باز کردن دروازه توکیو وردی داشت و پنج ضربه به سمت دروازه زد، اما موفق به گلزنی نشد.
تیم فوتبال آویسپا فوکوکا در روزی که شهاب زاهدی را ۷۶ دقیقه در زمین داشت، به تساوی بدون گل در خانه توکیو وردی دست پیدا کرد تا ۱۲ امتیازی شود و موقتا در رده دوازدهم جدول جی لیگ ژاپن قرار بگیرد.


دلبری الماس پرسپولیس برای هواداران سرخ + جزئیات
دردسر بزرگ برای مهدی تارتار در آستانه دیدار پرسپولیس و فجرسپاسی + جزئیات
باشگاه پرسپولیس مدیر مشهور لیگ برتری را نقره داغ کرد + جزئیات
سورپرایز ویژه سیدجلال حسینی برای هواداران پرسپولیس + جزئیات
ستاره پرسپولیس خیال هواداران سرخ را راحت کرد + جزئیات
تأکید پیشکسوت فوتبال ایران بر محبوبیت علیدوستی میان همه همتیمیها









