درخواست جنجالی استقلال از سازمان لیگ
درخواست باشگاه استقلال برای حضور سیاوش یزدانی و محمدحسین مرادمند در جشن قهرمانی

باشگاه استقلال تهران با ارسال نامهای به باشگاه ملوان بندرانزلی خواستار حضور دو بازیکن این تیم در جشن قهرمانی لیگ برتر فوتبال شده است.
تیم استقلال تهران در هفته سیام لیگ برتر فوتبال پس از تقابل برابر نفت مسجد سلیمان جشن قهرمانی در بیست و یکمین دوره مسابقات لیگ خلیج فارس را برگزار خواهد کرد.
باشگاه استقلال تهران با ارسال نامهای به باشگاه ملوان بندرانزلی خواستار حضور دو بازیکن این تیم در جشن قهرمانی شاگردان فرهاد مجیدی در تاریخ هشتم خردادماه شده است.
سیاوش یزدانی و محمدحسین مرادمند دو بازیکن از تیم استقلال تهران بودند که با شروع خدمت مقدس سربازی از این تیم جدا شده و راهی تیم لیگ یکی ملوان شدند. فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی خواستار حضور این دو بازیکن در جشن قهرمانی بود و در صورت موافقت باشگاه گیلانی این دو بازیکن مشکلی برای سفر به تهران و حضور در ورزشگاه آزادی نخواهند داشت.


پیام مهم پیشکسوت استقلال به مدیران آبی رسید + جزئیات
تیم مطرح فوتبال ایران به دنبال شکار ستاره شاکی پرسپولیس + جزئیات
انتقاد پیشکسوت پرسپولیس از تصمیم بزرگ سازمان لیگ + جزئیات
هشدار جدی پیشکسوت استقلال به مدیران آبی ها
آخرین وضعیت مصدومیت ستاره استقلال در دیدار تیم ملی امید برابر چین
اقدام جدید بیرانوند برای خدمت سربازی









