خیلی خوشحالم که منچسترسیتی را ترک کردم !
کول پالمر، ستاره چلسی : ترک منچسترسیتی تصمیم درستی بود

کول پالمر، ستاره چلسی، از تصمیمش برای ترک منچسترسیتی کاملا راضی است.
چلسی شب گذشته در چارچوب رقابتهای هفته بیست و هشتم لیگ برتر انگلیس در ورزشگاه استمفوردبریج میزبان نیوکسل بود و موفق شد با نتیجه ۲-۳ برابر این تیم به پیروزی برسد.
پالمر ستاره تیمش در این بازی بود و موفق شد پاس گل اول آبیهای لندن را برای نیکلاس جکسون ارسال کند و گل دوم تیمش را هم در دقیقه ۵۸ این بازی به ثمر رساند تا نقش مهمی را برای مائوریسیو پوچتینو در کسب سه امتیاز حساس این دیدار ایفا کرده باشد.
این بازیکن ۲۱ ساله که در پنجره نقل و انتقالات تابستانی از منچسترسیتی جدا شد و به چلسی پیوست در گفتگو با اسکای اسپورت درباره تصمیمش اظهار داشت:
«من فکر کردم که آماده هستم هر هفته درست فوتبال بازی کنم و به همین دلیل به چلسی پیوستم.
فقط میخواستم مهارتی که داشتم را نشان دهم و خوشحالم که تصمیمی که گرفتم جواب داد. جدایی از سیتی تصمیم بسیار دشواری برای من بود چون از شش سالگی در این باشگاه حضور داشتم. آماده فوتبال بازی کردن بودم، به همین دلیل با خانواده و باشگاه صحبتی کردم و به چلسی پیوستم.»


واکنش ارلینگ هالند به برد شیرین برابر لیورپول در انفیلد
چلسی مدل ژابی آلونسو با چه ترکیبی برابر فولام به میدان می رود؟
ستاره لیل راهی منچسترسیتی شد
مرگ غم انگیز ستاره ۲۵ ساله رئال اسپورت کلوب در جریان بازی دوستانه در پرتغال
ستاره گران قیمت در لیست فروش آبی پوشان قرار گرفت
واکنش اودگارد کاپیتان آرسنال به برد قاطع برابر منچسترسیتی و قهرمانی در کامیونیتی شیلد









