بوسه ستاره استقلال برای هواداران پس از برد حساس + عکس
بوسه محمدحسین مرادمند مدافع استقلال به سمت هواداران پس از برد برابر استقلال خوزستان

مدافع باتجربه استقلال بعد از بازی دیروز تیمش در اهواز شادیاش را با هواداران تقسیم کرد.
محمدحسین مرادمند مدافع استقلال روز گذشته مقابل همنام اهوازی در ترکیب اصلی تیمش به میدان رفت و یکی از ارکان اصلی سفیدپوشان در خط دفاعی بود.
مرادمند که با نمایش خوب خودش یکی از عوامل اصلی بسته ماندن دروازه استقلال لقب گرفت، در پایان این بازی یکی از خوشحالترین نفرات بود.
از آنجایی که استقلال خوزستان در نیمه دوم و به خصوص دقایق پایانی مسابقه فشار زیادی روی دروازه استقلال تهران آورد، نقش مدافعان در بسته ماندن دروازه تیم نکونام بیشتر به چشم آمد. مرادمند نیز یکی از نفراتی بود که توانست برای تیمش مثمرثمر باشد.
مدافع باتجربه استقلالیها در پایان بازی نیز به سمت هواداران اهوازی تیمش رفت و شادیاش را با آنها تقسیم کرد. مرادمند برای هواداران استقلال در اهواز بوسه فرستاد و از حمایت آنها در بازی دیروز تشکر و قدردانی کرد.

عکاس: محمد احمدزاده


حمایت ویژه صالح حردانی از آسانی؛ ستاره استقلال او را «بهترین» خواند + عکس
حرکت قابلتوجه صالح حردانی در جنجال اهواز؛ مانع برخورد اشیا به کمکداور شد + عکس
ستاره مغضوب هواداران پرسپولیس باز هم از ترکیب این تیم دور ماند + عکس
عملکرد ضعیف زوج مدافعان پرسپولیس در دیدار این تیم مقابل فجر سپاسی + تصاویر
طعنه تند استقلال به داوری پس از جنجال اهواز؛ «شکست استقلال؟ عملیات غیرممکن!» + عکس
استقبال ویژه اهوازیها از استقلال؛ غدیر آبیپوش شد









