روحیه بالای بازیکنان آلومینیوم پس از برد بزرگ برابر پرسپولیس + عکس
تمرین شاداب بازیکنان آلومینیوم اراک برای جدال با استقلال خوزستان

آلومینیوم اراک دور جدید تمرینات خود را با جدیت زیادی برای مصاف هفته هفدهم آغاز کرد.
بیشک مهمترین پیروزی رقابتهای لیگ برتر در شروع نیم فصل دوم نتیجهای بود که شاگردان مجتبی حسینی مقابل پرسپولیس در خانه کسب کردند؛ جایی که با گل تماشایی و هوشمندانه امیر نوری سه امتیاز این مسابقه به نام سبزپوشان اراکی خورد و آنها با جشن گرفتن هفتمین پیروزی فصل در رتبه هشتم جدول رده بندی قرار گرفتند.
البته مجتبی حسینی و شاگردانش به خوبی میدانند که زمانی برای شادی و ماندن در باد این پیروزی ندارند و باید خیلی زود خودشان را مهیای دیداری سخت در اهواز مقابل تیمی کنند که با تمام وجود برای حفظ سهمیه لیگ برتری خود و فرار از سقوط به میدان میآید.

هفته دوم نیم فصل دوم و در واقع هفته هفدهم لیگ برتر بار دیگر از چهارشنبه آغاز خواهد شد و تیم فوتبال آلومینیوم که این روزها با جدیت در اراک تمریناتش را زیر نظر مجتبی حسینی ادامه میدهد، از ساعت ۱۶ همین روز در ورزشگاه غدیر اهواز مقابل شاگردان سیروس پورموسوی صف آرایی خواهد کرد.


راز مهار ستاره های خط حمله استقلال چه بود؟ + عکس
ستاره تراکتور با این حرکت از جواد نکونام دلجویی کرد + عکس
رضاییان در آستانه بازگشت به میادین + عکس
پیام مهم رامین رضاییان در فضای مجازی سوژه شد + سند
درخشش ستاره محبوب سپاهان در لیگ برتر پس از اعتماد امیر قلعهنویی + عکس
واکنش تند مدیر رسانهای استقلال به حواشی اخراج یاسر آسانی + عکس









