نکونام این ستاره پرسپولیس را می خواست
جواد نکونام اورونوف، ستاره ازبکستانی را می خواست

جواد نکونام علاقه زیادی به جذب بازیکن جدید پرسپولیس داشت.
باشگاه پرسپولیس چند روز قبل اوستون اورونوف، ستاره ازبکستانی را به خدمت گرفت و رسما از او رونمایی کرد. اورونوف درحالی راهی پرسپولیس شد که در لیست خرید جواد نکونام هم قرار داشت و سرمربی استقلال حدود یک ماه قبل نام او در لیست خریدش قرار داد.
پس از انتقال اورونوف به پرسپولیس، این شایعه در فضای مجازی به وجود آمد که نکونام بهدلیل خرید جلالالدین ماشاریپوف از خرید اورونوف انصراف داده و خواستار توقف مذاکرات با او شده است. با این حال این ادعا چندان صحیح نیست و نکونام تا آخرین لحظه خواستار جذب اورونوف بوده و علاقه زیادی به حضور او در استقلال داشته است.
سرمربی استقلال حتی در آخرین مصاحبه خود در حاشیه تمرین هم اسم اورونوف را آورد و از باشگاه خواست که با او قرارداد ببندد. باشگاه استقلال برای خرید اورونوف به توافقات اولیه هم رسیده بود ولی در نهایت پرسپولیسیها هم به اول پیشنهاد خوبی دادند تا وینگر ۲۳ ساله سابق نوفباخور ازبکستان به پرسپولیس برود.


بستری شدن و جراحی کوچک ستاره محبوب استقلال پس از بروز مشکل تنفسی
ستاره محبوب استقلال بهزودی از بیمارستان مرخص می شود
تصمیم سرمربی آلبانی برای خط زدن نام یاسر آسانی از فهرست این تیم
واکنش سهراب بختیاریزاده به دعوت امیر قلعهنویی از بازیکنان استقلالی
اعلام برنامه مسابقات شاگردان امیر قلعهنویی در اردوی پیشرو
بازگشت فشار هواداران پرسپولیس به مهدی تارتار









