بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

شانس قهرمانی پرسپولیس یک درصد است/ حرفی که در دلم بود را به مجیدی گفتم/ با دیدن این همه روحیه در تیم استقلال به قهرمانی امیدوارتر شدم

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 3 اردیبهشت 1401 | 17:24
خبرورزشی –

مهدی فنونی زاده بازیکن تیم استقلال در گفتگو با خبر ورزشی، درباره حضورش در محل تمرین تیم استقلال، صحبت‌هایی که با فرهاد مجیدی انجام داده و پیش بینی پیشکسوتان پرسپولیس از ادامه مسابقات لیگ برتر اظهاراتی را مطرح کرد.

چه شد که تصمیم گرفتید به تمرین استقلال بروید؟

خیلی وقت بود که دوست داشتم بروم و از نزدیک با مجیدی و بچه‌های تیم دیداری داشته باشم. دوست داشتم بعد از شکست استقلال مقابل نساجی این کار را انجام بدهم تا به تیم روحیه بدهم.

در این زمینه توضیح دهید چه اتفاقاتی در آن دیدار رخ داد؟

خوشبختانه همانطور که فکر میکردم همه چیز عالی بود. روحیه تیمی در سطح خیلی بالایی بود و بازیکنان با انرژی فوق العاده ای تمرین می‌کردند. فقط در آن روزی که من رفتم عارف غلامی و مربی ایتالیایی نبودند و بقیه بازیکنان را دیدم و به همه خسته نباشید گفتم. از دیدن این وضعیت روحی خوب به قهرمانی استقلال بیش از پیش امدیوار شدم.

صحبتی با مجیدی نکردید؟

اتفاقا حرفی که در این مدت در دلم بود را به فرهاد گفتم. به او گفتم برو و با قدرت تیمت را قهرمان کن که ما پشتت هستیم و از تو حمایت می‌کنیم. این وظیفه ما پیشکسوتان است که در این شرایط حساس از استقلال حمایت کنیم. الان بهترین موقع برای حمایت از استقلال است.

چطور؟

چون با شش بازی دیگر لیگ تمام می‌شود و استقلال می‌تواند با چهار پیروزی قهرمانی را برای خودش قطعی کند.

شانس قهرمانی پرسپولیس یک درصد است/ حرفی که در دلم بود را به مجیدی گفتم/ با دیدن این همه روحیه در تیم استقلال به قهرمانی امیدوارتر شدم

اما در این چند روز تعدادی از پیشکسوتان پرسپولیس گفته اند بازی های استقلال سخت است و آنها می‌توانند در ادامه رقابت ها از استقلال پیشی بگیرند؟

آرزو بر جوانان عیب نیست. یادتان باشد که در هفته‌های پایانی هیچ تیمی در لیگ برتر مسابقه آسان ندارد. خود ما دو بازی با شهرخودرو و نفت مسجد سلیمان داریم که پایین جدولی هستند ولی خدا میداند آنها برای بازی مقابل استقلال تا چه اندازه انرژی و انگیزه دارند. بنابراین همان قدر که بازی های استقلال سخت است بازی های پرسپولیس هم سخت است.

به نظر شما تیم پرسپولیس چند درصد امید برای قهرمانی دارد؟

فقط یک درصد! تیم ما ۹۹ درصد امسال قهرمان است و فقط یک درصد می توان به پرسپولیس شانس داد که آن هم احتمالاً نصیب تیم دیگری می شود. چون پرسپولیس اندازه قهرمانی در این فصل نیست.

چه اتفاقی ممکن است رخ دهد تا شانس استقلال از بین برود؟

اینکه خود بازیکنان تلاششان را تمام و کمال انجام ندهند. بچه‌های استقلال باید بدانند هرچه تا الان زحمت کشیده‌اند یک طرف، از این به بعد باید دو برابر تلاش کنند تا نتیجه زحماتی که در این همه مدت کشیده اند را ببینند.

بازی با سپاهان را چطور پیش بینی می کنید؟

قطعاً بازی آسانی نیست. سپاهانی ها تیم خوبی دارند ولی استقلال از همه بهتر است. اگر بهتر نبود با ۶ امتیاز اختلاف در صدر جدول قرار نداشت. می دانیم بازی سختی در پیش است اما ما به نتیجه دلخواه تیم مان می رسیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *