بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تغییر نحوه بلیت فروشی نیوکمپ در بازی های اروپایی

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 26 فروردین 1401 | 22:31

خوان لاپورتا تایید کرد که از این به بعد هواداران برای حضور در بازی های اروپایی نیوکمپ، باید یک بلیت به نام خودشان داشته باشند.

طرفداری – مارکا | بارسلونا در یکی از عجیب ترین اتفاقات تاریخ باشگاه، شب گذشته در نیوکمپی مملو از فرانکفورتر مقابل آینتراخت شکست خورد و از راهیابی به نیمه نهایی لیگ اروپا باز ماند. هوادارانی که بلیت خودشان را به هواداران تیم مهمان فروختند، کاری کردند که حدود ۳۵ هزار سفید پوش روی سکوهای نیوکمپ دیده شود؛ در حالی که در حالت عادی باید ۵۰۰۰ تماشاگر  تیم مهمان درون استادیوم حاضر می شد. این قضیه باعث شد تا تغییری در پروسه بلیت فروشی و ورود هواداران به نیوکمپ ایجاد شود. 

با اعلام رسمی خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا از این به بعد در مسابقات اروپایی، لزومه ورود به استادیوم داشتن بلیت “اسمی” خواهد بود؛ این یعنی اگر شخصی بخواهد وارد نیوکمپ شود، باید با بلیتی مقابل گیت حاضر شود که نام خودش روی آن نوشته شده باشد؛ یا حداقل دارنده اصلی بلیت (فصلی یا تک بازی) در کنار او حضور داشته باشد تا تعیین هویت شود. در غیر این صورت شخص اجازه ورود به نیوکمپ را ندارد. 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *