بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سجادی: همه وظیفه داریم بعد همگانی ورزش را دنبال کنیم

منبع : خبرگزاری مهر
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 25 مهر 1401 | 16:21

به گزارش خبرنگار مهر، سید حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان امروز دوشنبه در نشست خبری که به مناسبت «هفته تربیت بدنی و ورزش» و در محوطه باز آکادمی ملی المپیک برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت ها و برنامه های این وزارتخانه پاسخگوی پرسش نمایندگان رسانه ها بود.

کاهش هزینه های درمان با همگانی ورزش

وی که با لباس یکدست ورزشی در این نشست خبری حاضر شد در آغاز گفت: همه وظیفه داریم بعد همگانی ورزش را دنبال کنیم، ما با حرکت به دنیا می آییم و با حرکت هم زندگی می کنیم، اما کیفیت حرکت به فعالیت مدیران بستگی دارد و ما بر خود وظیفه می دانیم که این مهم را مد نظر قرار دهیم. کاهش هزینه های درمان هم از نتایج مهم توجه به ورزش همگانی است که بسیار باید مدنظر قرار بگیرد.

اهمیت مدال آوری در ورزش قهرمانی 

وزیر ورزش با تاکید بر بعد قهرمانی ورزش خاطرنشان کرد: همه مدال آوری را دوست دارند و این مهم را در میادین بین المللی دنبال می کنند، ورزشکاران باید به ورزش حرفه ای بپردازند و امیدوارم در سالی که پیش رو داریم این موارد مورد توجه قرار بگیرد.

ارائه گزارش عملکرد به رئیس جمهور

سجادی با اشاره به برنامه تدوین شده برای هفته تربیت بدنی تصریح کرد: ۱۴ هزار هیات ورزشی در کشور داریم، برنامه خوبی برای آنها پیش بینی شده ، قرار است به زودی گزارشی از عملکرد ۱۴ ماهه خود به ریاست محترم جمهور ارائه دهیم. در این دیدار درخواست خود را در مورد تجهیزات ورزشی با اقای رئیسی مطرح می کنیم که امیدواریم نتیجه آن منجر به دستاوردهای خوبی برای هیات ها شود.

متن کامل صحبت های وزیر ورزش در این خبر کامل می شود…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *