بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تقابل فرهاد مجیدی با تیم خاطره انگیز

منبع : خبرانلاین
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 25 مهر 1401 | 16:13

رقابت های هفته هفتم لیگ برتر امارات به پایان رسید. در حساس ترین بازی در این هفته الوصل و شارجه مدعیان اصلی قهرمانی به مصاف هم رفتند که الوصل با نتیجه یک بر صفر به پیروزی رسید.

فرهاد مجیدی سرمربی سابق استقلال که در این فصل هدایت اتحاد کلباء را در اختیار دارد در بازی هفته گذشته موفق شد دبا الفجیره را با نتیجه ۲ بر صفر شکست دهد و به نوار پیروزی ها برگشت.

فابیو لیما ستاره برزیلی الوصل بعد از پیروزی بزرگ مقابل شارجه برای فرهاد مجیدی و تیمش خط و نشان کشید و گفت: «خوشحالیم که در این بازی برنده شدیم و موفق شدیم صدر جدول را از آن خود کنیم.»

او افزود: «دیدار بعدی مقابل اتحاد کلباء است. ما آماده بردن این تیم در هفته آینده هستیم تا بتوانیم به صدرنشینی خود ادامه دهیم. به رقیب احترام می‌گذاریم ولی هدفمان در این دیدار ۳ امتیاز است.» بیشتر بخوانید: کریستیانو رونالدو در آغوش پدر فوتبالی‌اش/عکس ادعایی که نسخه مدیرعامل استقلال را پیچید! مجیدی سلطان تعویض طلایی در امارات

۲۵۱۲۵۴

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *