بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

نظر داور استقلال-نساجی درباره صحنه جنجالی

منبع : خبرانلاین
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 فروردین 1401 | 1:00

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ صحنه جنجالی و مشکوک دیدار استقلال ونساجی به مردود شدن گل آرمان رمضانی در این مسابقه برمی گشت.
در دقیقه ۱۱۳ مسابقه آرمان رمضانی با ضربه سر روی ارسال بلندی که به محوطه جریمه شده بود، دروازه نساجی را باز کرد اما این گل از سوی امیر عرب براقی داور بازی مردود اعلام شد.
این صحنه با اعتراض گسترده استقلالی ها همراه شد و فرهاد مجیدی نیز بشدت در نشست خبری نسبت به قضاوت عرب براقی گلایه کرد. سرمربی استقلال حتی اعلام کرد اگر آن گل به درستی مردود شده باشد، دیگر مربیگری نمی کند.
در چنین شرایطی عرب براقی طی یک پیامک به محمدحسین میثاقی مجری برنامه فوتبال برتر در این خصوص توضیح داد. او گفته بود: «قبل از آنکه گل به ثمر برسد، آرمان رمضانی مدافع نساجی را هل داد و او به علیرضا حقیقی خورد. من خطا روی مدافع نساجی را گرفتم و به دروازه بان کاری نداشتم.»
با وجود این اظهارنظر از سوی عرب براقی و واکنش های متفاوت کارشناسان درباره این صحنه جنجال ها در این خصوص ادامه دارد و به نظر می رسد شاهد اعتراضات دامنه دار استقلالی ها به عملکرد عرب براقی باشیم.

بیشتر بخوانید: سرمربی جدید یونایتد رونالدو را نمی‌خواهد؟ حقیقی: نشان دادیم می‌توانیم هر تیمی را ببریم راز موفقیت کریم بنزما فاش شد/عکس

۲۵۴ ۲۵۱

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *