احمدعباسی بهترین بازیکن بازی ایران – مالدیو شد
منبع : خبرگزاری مهر
به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی فوتسال ایران از امروز یکشنبه کار خود را در مسابقات انتخابی قهرمانی آسیا و با دیدار برابر مالدیو آغاز کرد که در این بازی با نتیجه ۱۷ بر صفر به پیروزی رسید.
در این مسابقه که به میزبانی بیشکک قرقیزستان آغاز شد، حسین طیبی و سعید احمد عباسی (هر کدام ۴ بار)، سالار آقاپور، مسعود یوسف و حمزه کدخدائی (هر کدام دو گل) و مهدی کریمی، علیرضا رفیعی پور و محمدحسین درخشانی برای ایران گلزنی کردند.
در پایان این مسابقه احمدعباسی که برای ایران چهار گل به ثمر رساند به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب و معرفی شد.

این بازیکن در مصاحبه بعد از مسابقه با اشاره به تغییرات اساسی در تیم ملی ایران گفت: با وجود اینکه تیم ملی تغییر کرده است آماده مسابقات خواهیم بود.
وی همچنین گفت: بازی سختی را پشت سر گذاشتیم ولی ایران هستیم و شخصیت خودمان را در دیدار با مالدیو نشان دادیم.


تهران میزبان متفاوت ترین نمایشگاه بین المللی ورزش و تجهیزات ورزشی
بهترین خبر ممکن از سوی باشگاه استقلال برای هواداران آبی
وعده بزرگ و رویایی وحید شمسایی به هواداران فوتسال + جزئیات
بازی مرکب در لیگ فوتسال: شاید چهار مربی برنده شوند
بهترین ورژن کاپیتان از امین اسماعیلنژاد عبور کرد
زمان مناسب برای اوج، شمسایی او را دید!









