بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

استقبال ناامیدکننده از بلیت فروشی پرسپولیس – آلومینیوم

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 20 فروردین 1401 | 13:40

خبرورزشی – بازی تیمهای پرسپولیس و آلومینیوم اراک قرار بود امروز در ورزشگاه آزادی برگزار شود اما به دلیل آلودگی هوا این مسابقه لغو و به روز یکشنبه موکول شد.

این نخستین بازی پرسپولیس در سال جدید است که با حضور تماشاگران برگزار خواهد شد و حدود ۲۵ هزار بلیت برای فروش اینترنتی در اختیار هواداران قرار گرفته است. اما نکته جالب اینکه باوجود گذشت چندین ماه از آخرین تقابل پرسپولیس با حضور تماشاگران (به جز دربی) استقبال اندکی از بازی با آلومینیوم شده است.

تاکنون ۲۰۲۷۰ بلیت برای فروش باقی هستند و هواداران پرسپولیس می‌توانند تا شروع بازی بلیت این بازی را تهیه کنند.

پرسپولیس برای این بازی رقم بلیت را از ۲۰۰ هزار تومانی تا ۵۰ هزار تومان تعیین کرده است. اگرچه در این زمینه انتقاداتی به باشگاه پرسپولیس وارد شده اما نکته جالب این است که کمترین میزان فروش بلیت در طبقه دوم بود که اتفاقا کمترین قیمت را هم دارند.

با این حساب به نظر می‌رسد اگرچه احتمال دارد قیمت بلیت تاثیر مستقیم در کاهش تقاضا داشته باشد اما احتمالا نتایج اخیر سرخپوشان و نمایشهای نامطلوب، باعث شده تا طرفداران این تیم میل چندانی به حضور در استادیوم نشان ندهند.

باشگاه پرسپولیس از زمان بازگشایی ورزشگاه‌ها، گران‌ترین رقم بلیت را به خود اختصاص داده است.

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *