بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

با وجود نارضایتی مالکان قطری، نیمار در پاری سن ژرمن باقی خواهد ماند

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 20 فروردین 1401 | 11:12

پس از حذف پاری سن ژرمن در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل رئال مادرید، شایعات زیادی مبنی بر خروج برخی از بازیکنان از جمله نیمار از این باشگاه در تابستان آتی منتشر شدند.

به گزارش طرفداری و به نقل از اکیپ، با وجود نا‌امیدی مالکان قطری پاری سن ژرمن از جذب نیمار، او در تابستان آتی به دلیل هزینه بالایی که انتقالش برای دیگر باشگاه‌ها در بر دارد، در پاریس باقی خواهد ماند. سران پاریسی معتقدند که نیمار انگیزه لازم را ندارد و همیشه تمام تلاش و توان خود را به کار نمی‌گیرد. به طور مثال، در اوایل این فصل که نیمار در مچ پای خود مصدومیت داشت، روند بازگشت او به میادین نشان می‌دهد که او به دستور العمل‌‌های گفته شده برای ریکاوری عمل نکرده است.

زمانی که نیمار به پاری سن ژرمن با مبلغ هنگفت و رکورد شکن ۲۲۲ میلیون یورو پیوست، بسیاری از شرکت‌های قطری، قرارداد‌های قابل توجهی را با این بازیکن منعقد کردند که نشان از این دارد قطری‌ها او را چهره پروژه خود قبل از جام جهانی ۲۰۲۲ می‌دیدند و آماده بودند نیمار را به هر قیمتی در باشگاه نگه دارند. اما اکنون آن‌ها بابت درستی هزینه‌ای که برای انتقال و حفظ نیمار کرده‌اند، شک دارند. در هر صورت با توجه به حقوق بالایی که نیمار از این باشگاه دریافت می‌کند، هیچ باشگاه دیگری قدرت مالی جذب او را ندارد و نیمار فصل بعد هم بازیکن پاری سن ژرمن خواهد بود. گفتنی است قرارداد نیمار در سال ۲۰۲۶ با این باشگاه به اتمام می‌رسد.
 

همچنین بخوانید: پر درآمدترین بازیکنان لیگ فرانسه / عکس پاری سن ژرمن به دنبال خلاص شدن از شر نیمار 

لیونل مسی و نیمار در تابستان آتی پاری سن ژرمن را ترک نخواهند کرد

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *