بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

خلاصه بازی استقلال و فجرسپاسی / دو بر یک به نفع آبی پوشان

نویسنده : خبرگزاری فوتبال ایران ؛ پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 8 اسفند 1404 | 21:39


بازی استقلال و فجرسپاسی در چارچوب هفته بیست و سوم لیگ برتر ایران امشب برگزار شد؛ در شرایطی که تصور می‌شد تیم سهراب نیمه نخست را با پیروزی به پایان می‌رساند، اشتباه عجیب و مرگبار آدان باعث شد کار به تساوی کشیده شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو دیدار استقلال و فجر سپاسی در ورزشگاه شهر قدس آغاز شد، مسابقه‌ای که برای هر دو تیم اهمیت بالایی دارد و می‌تواند معادلات جدول را دستخوش تغییر کند. آبی‌ها با انگیزه بازگشت به صدر جدول پا به این میدان گذاشته‌اند و سهراب بختیاری‌زاده در نخستین حضور رسمی‌اش در این مقطع، به دنبال شروعی مقتدرانه است. استقلال با توجه به نتایج رقبا، می‌داند که پیروزی در این مسابقه می‌تواند آنها را دوباره به رتبه نخست برگرداند.

در سوی مقابل، شاگردان پیروز قربانی هم با دست پر به تهران آمده‌اند. فجرسپاسی که این فصل نشان داده تیمی سختکوش و دونده است، در صورت کسب سه امتیاز این بازی می‌تواند به رتبه ششم جدول صعود کند، البته به شرط آنکه چادرملو در دیدار همزمان برابر خیبر متوقف شود. همین مسئله انگیزه فجری‌ها را برای خلق یک نتیجه بزرگ دوچندان کرده است.

تقابل دو کاپیتان سابق استقلال روی نیمکت‌ها، به جذابیت این مسابقه افزوده است. سهراب و پیروز هر دو برای اثبات توانایی‌های فنی خود و کسب نتیجه‌ای مهم مقابل تیم سابقشان انگیزه دارند. حالا باید دید در این نبرد حساس، کدام تیم می‌تواند از فرصت‌هایش بهتر استفاده کند و گام بلندی در مسیر اهدافش بردارد.

تقویم بازی از هفته بیست‌و‌سوم – بیست و پنجمین دوره رقابت‌های لیگ برتر

جمعه: ۰۸/۱۲/۱۴۰۴؛ ساعت: ۱۹:۱۵

ورزشگاه: شهدای شهر قدس / بدون تماشاگر

گروه داوری: حسن اکرمی / کمک ها: علیرضا مرادی، بهزاد پناهی؛ داور چهارم: محمدعلی صلاحی / داور VAR: سیدوحید کاظمی کمک: شهاب محمدی / ناظر: اسماعیل صفیری

ترکیب استقلال:

آنتونیو آدان، صالح حردانی، سامان فلاح، رستم آشورماتوف، حسین گودرزی، روزبه چشمی، امیرمحمد رزاقی‌نیا، یاسر آسانی، منیر الحدادی، علیرضا کوشکی و سعید سحرخیزان

سرمربی: سهراب بختیاری‌زاده

فجر سپاسیترکیب فجرسپاسی:

علیرضا رضایی، مهران موسوی، محمد آژیر، علی هلیچی، میثم مرادی، ساسان جعفری‌کیا، محمود مطلق زاده، زبیر نیک‌نفس، یادگار رستمی، حسین شهابی و مهدی شریفی

سرمربی: پیروز قربانی

شرح گل‌ها:

استقلال یک – فجرسپاسی صفر (دقیقه ۲۲: سعید سحرخیزان): استقلالی‌ها از سمت چپ حرکتی را آغاز کردند. روزبه چشمی در حالت نامتعادل توپ را به روی دروازه ارسال کرد و به یاسر آسانی رسید. ضربه او پس از برخورد به مدافع چپ تغییر زاویه داد و به سحرخیزان رسید که این بازیکن با یک ضربه سر، توپ را از بالای سر علیرضا رضایی عبور داد و گل نخست تیمش را به ثمر رساند.

استقلال یک – فجرسپاسی یک (دقیقه ۴۵+۱: مهدی شریفی): روی اشتباه عجیب و باورنکردنی آدان، دروازه آبی‌ها باز شد. پاس رو به عقب سامان فلاح مقابل دروازه استقلال به آدان رسید. گلر آبی‌ها انتخاب‌های فراوانی برای ارسال یک پاس ساده داشت ولی به طرز عجیبی توپ را به مهدی شریفی تقدیم کرد و او نیز به راحتی دروازه استقلال را باز کرد تا بازی مساوی شود.

در نیمه دوم نیز استقلال با زدن گل دوم سه امتیاز این بازی را کسب کرد.

کرنومترلحظات حساس:

دقیقه ۸: فجری‌ها از سمت راست و توسط حسین شهابی وارد محوطه شدند که پاس کات‌بک او پیش از رسیدن به یار هم‌تیمی، توسط روزبه چشمی دفع شد.

دقیقه ۱۵: یادگار رستمی در محوطه جریمه استقلال و پس از برخورد با یاسر آسانی سرنگون شد که فجری‌ها اعتقاد به خطای پنالتی داشتند، اما داور و اتاق VAR با آنها هم‌نظر نبودند.

دقیقه ۱۸: حسین شهابی نخستین موقعیت جدی بازی را خلق کرد که شوت این بازیکن از درون محوطه جریمه را آنتونیو آدان دفع کرد و مانع از گلزنی حریف شد.

دقیقه ۳۵: استقلال روی یک ضدحمله صاحب فرصت شد. توپ در پشت محوطه جریمه به سحرخیزان رسید و در شرایطی که علیرضا رضایی از دروازه خارج شده بود، مهاجم آبی‌ها قصد داشت توپ را از بالای سر گلر حریف عبور دهد که ضربه بسیار بد سحرخیزان با برخورد به مطلق‌زاده، تغییر مسیر داد و کاملا از دروازه دور شد.

دقیقه ۴۰: بازیکنان فجرسپاسی یک توپ را به پشت خط دفاعی استقلال ارسال کردند که رستم آشورماتوف با ضربه‌ای عجیب و بی‌هدف به زیر توپ، یک پاس طلایی به مهدی شریفی، مهاجم حریف داد. او نیز پس از یک سر توپ، سامان فلاح را از سر راه برداشت و ضربه‌اش را نیز زد که شوت شریفی را آدان با کف دست چپ و واکنش تماشایی مهار کرد و مانع از باز شدن دروازه تیمش شد.

 

دسته بندی ها : خبرگزاری دانشجو
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *