بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

شوک به بارسلونا؛ دوری چند هفته‌ای دی‌یونگ به دلیل مصدومیت

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 8 اسفند 1404 | 10:37

مصدومیت فرانکی دی‌یونگ هافبک بارسلونا ممکن است باعث دوری چند هفته‌ای او از میادین و نگرانی تیم شود.

خط میانی تیم فوتبال بارسلونا در آستانه چند بازی حساس، با ضربه‌ای جدی روبه‌رو شده است؛ زیرا یکی از مهره‌های کلیدی تیم در آخرین تمرین با مشکل جسمانی مواجه شد و احتمال دارد چند هفته از میادین دور بماند.

بر اساس گزارش روزنامه کاتالان اسپورت، بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد دوری دی‌یونگ ممکن است حدود سه تا چهار هفته طول بکشد، زیرا او دچار پارگی در عضله پشت ران شده است؛ آسیبی که وضعیت تیم را پیش از مسابقات مهم آینده دشوار کرده است.

برآورد اولیه حاکی از آن است که این بازیکن احتمالاً هفت دیدار را از دست خواهد داد؛ از جمله بازی برگشت مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی اسپانیا برابر «اتلتیکو مادرید»، دو مسابقه مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل «پاری‌سن‌ژرمن» یا نیوکسل، و همچنین دیدارهای لالیگا برابر «ویارئال»، «اتلتیک بیلبائو»، «سویا» و «رایو وایه‌کانو».

باشگاه بارسلونا قرار است به‌زودی بیانیه رسمی خود را درباره مدت زمان دقیق دوری این بازیکن منتشر کند.

بیشتر بخوانید: فلیک پشت یامالِ خشمگین ایستاد: از هر حرکت این پسر داستان نسازید! +ویدیو

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *