واکنش احساسی انریکه به نبرد با بارسلونا
منبع : خبرورزشی
لوییس انریکه پس از صعود پاریسنژرمن به مرحله بعد لیگ قهرمانان اروپا، واکنش جالبی نسبت به احتمال رویارویی با بارسلونا نشان داد.
پاریسنژرمن شب گذشته در ورزشگاه پارک دو پرنس میزبان موناکو بود و دیدار برگشت پلیآف مرحله یک هشتم نهایی با تساوی ۲-۲ به پایان رسید. با این حال، شاگردان لوئیس انریکه به لطف پیروزی ۳-۲ در بازی رفت، جواز حضور در مرحله بعد را کسب کردند.
انریکه در نشست خبری بعد از بازی گفت: «بازی خیلی دشوار بود. با وجود جو فوقالعاده ورزشگاه و حمایت هواداران، بعد از پیروزی در دیدار رفت شرایط سختی داشتیم. نیمه اول عملکرد خوبی نداشتیم، اشتباهات زیادی داشتیم و موناکو نیمه بسیار خوبی ارائه کرد. بین دو نیمه تصمیم گرفتیم سادهتر بازی کنیم و فکر میکنم نیمه دوم کاملاً متفاوت شد. شایسته صعود بودیم، اما تا آخرین لحظه تحت فشار بودیم. ما به کشیدن زجر و فشار عادت داریم. گروه سختی داشتیم، باید مقابل قرهباغ یا موناکو بازی میکردیم و موناکو نصیبمان شد. حالا هم باید برابر چلسی یا بارسلونا آماده باشیم. هر دو تیم بزرگ هستند و ما با چنین بازیهایی آشنا هستیم.»
انریکه درباره احتمال تقابل دوباره با بارسلونا افزود: «چون تصمیم به من مربوط نمیشود، خودم را با هر چه پیش بیاید تطبیق میدهم. هر دو تیم فوقالعاده هستند. بارسلونا برای من خاص است و تبدیل به یک تقابل کلاسیک شده، شبیه منچسترسیتی و رئال مادرید. بارسلونا شهری منحصر بهفرد و باشگاهی ویژه دارد. اگر چلسی باشد، نکاتی هست که باید روی آن کار کنیم.»
ببینید: ویدیو| خلاصه بازی پاری سن ژرمن ۲ – موناکو ۲/ صعود سخت مدافع عنوان قهرمانی


جدال نقل و انتقالاتی رئال مادرید و بارسلونا برای ستاره دوتموند
منچستریونایتد رقیب جدی بارسلونا برای جذب ستاره پرطرفدار
منچستریونایتد به دنبال جذب ستاره خط دفاعی بارسلونا
اسطوره فرانسه حامی بزرگ وینیسیوس در جنجال دیدار با بنفیکا
واکنش معنادار سرمربی بارسلونا پس از شکست سنگین در نیمه نهایی + جزئیات
ترکیب بارسلونا در دیدار مقابل آلباسته لو رفت + جزئیات









