بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

هیبت گمشده فوتبال؛ روزگاری که نبرد از تونل ورزشگاه‌ها آغاز می‌شد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 6 اسفند 1404 | 23:24

پیش از شروع، در جریان و پس از پایان یک دربی یا دیدار بزرگ، بازیکنانی دیده می‌شوند که گویا مدت‌هاست یکدیگر را ندیده‌اند و حالا می‌خواهند از یک تفریح ۹۰ دقیقه‌ای کنار هم لذت ببرند.

پیش از شروع، در جریان و پس از پایان یک دربی یا دیدار بزرگ، بازیکنانی دیده می‌شوند که گویا مدت‌هاست یکدیگر را ندیده‌اند و حالا می‌خواهند از یک تفریح ۹۰ دقیقه‌ای کنار هم لذت ببرند.

طرفداری | چندی پیش، روی کین، اسطوره منچستریونایتد از این که بازیکنان فوتبال یک‌دیگر را در آغوش می‌گیرند و رابطه صمیمانه‌ای با هم دارند، خشمگین شده بود. اگر درگیری او با پاتریک ویرا را به خاطر بیاورید، به‌خوبی درک می‌کنید که به چه نسلی تعلق دارد.

موضوع «صمیمیت» مدت‌هاست در محافل فوتبالی محل بحث است. عده‌ای معتقد هستند فوتبال هرچند به‌معنای واقعی کلمه «جنگ» نیست، اما وقتی پای رقابت‌های پرهزینه و سرنوشت‌ساز به میان می‌آید، باید از هیبت و جدیت ذاتی آن محافظت کرد. تماشای در آغوش کشیدن دو مربی یا دو بازیکن رقیب، به‌ویژه در دربی‌ها و مسابقات بزرگ، همچون دیدن پشت‌صحنه یکی از بهترین اپیزودهای یک سریال است. در سینما می‌گویند با انتشار پشت‌صحنه، شور و تعلیق اثر را از بین نبرید. فوتبال نیز نباید درام‌های خودش را بی‌اثر کند.

چندی پیش، یورگن کلوپ و پپ گواردیولا در هفته در ستایش هم‌دیگر مصاحبه می‌کردند. در آخرین تقابل این دو نفر، سرمربی منچسترسیتی عملاً احساساتی شد و چیزی نمانده بود که اشک بریزد. اکنون این موقعیت را با دوران آرسن ونگر و ژوزه مورینیو مقایسه کنید. مطمئناً تماشای تنش بین دو سرمربی، بهتر از تماشای یک صحنه رمانتیک خواهد بود. ممکن است با «تایتانیک» احساساتی شوید، اما «گلادیاتور» آدرنالینی وصف‌ناپذیر به رگ‌هایتان تزریق می‌کند.

در ویدیوی زیر، گروهی از بازیکنان را می‌بینید که در تونل ورزشگاه، بدون آن‌که توجهی به محیط پیرامون خود داشته باشند، به نقطه‌ای خیره شده‌اند و در انتظار شروع یک جنگ هستند. وقتی تمرکز روی دوئل داخل زمین بود، تنها یک ارتباط چشمی تصادفی بازیکنان را از حالت آماده‌سازی برای جنگ خارج می‌کرد. این همان فوتبالی است که می‌شناختیم.

روزی که نبردهای فوتبال از تونل ورزشگاه‌ها آغاز می‌شدند 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *