بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تارتار: برای ماندن در جمع مدعیان باید از تراکتور امتیاز بگیریم

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 6 اسفند 1404 | 19:55

سرمربی گل‌گهر با اشاره به اهمیت دیدار برابر تراکتور تأکید کرد تیمش برای تثبیت جایگاه در جدول، با تمام توان به میدان می‌رود.

به گزارش ایلنا،  مهدی تارتار، سرمربی گل‌گهر، در آستانه دیدار حساس مقابل تراکتور، این مسابقه را برای ادامه حضور تیمش در جمع مدعیان بسیار مهم دانست. او گفت گل‌گهر برای حفظ شرایط مناسب در جدول نیازمند کسب امتیاز است و بازیکنان با انگیزه‌ای مضاعف پا به میدان می‌گذارند.

تارتار با اشاره به قدرت حریف افزود تراکتور تنها نماینده ایران در رقابت‌های آسیایی و تیمی پرمهره است اما گل‌گهر نیز پس از شکست هفته گذشته، با عزم جدی برای جبران و کسب نتیجه راهی این دیدار می‌شود تا با دست پر به سیرجان بازگردد.

سرمربی گل‌گهر درباره وضعیت بازیکنان تیمش نیز توضیح داد مجید عیدی به دلیل محرومیت این بازی را از دست داده و اریک باگناما و کمالوف نیز به علت مصدومیت در اختیار کادر فنی نخواهند بود.

 

دسته بندی ها : خبرگزاری ایلنا
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *