بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

نه به گران‌ترین انتقال تاریخ فوتبال!

منبع : خبرگزاری تابناک
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 اسفند 1404 | 9:38

رئیس باشگاه بارسلونا از پیشنهاد ۲۵۰ میلیون یورویی پاری سن ژرمن بر جذب لامین یامال پرده برداشت.

نه به گران‌ترین انتقال تاریخ فوتبال!

خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا فاش کرد که یک پیشنهاد جنجالی و مهم برای فروش بازیکن جوان و مستعد خود لامین یامال، دریافت کرده است.

لامین یامال، ۱۸ ساله، یکی از برجسته‌ترین استعداد‌هایی است که در فصول گذشته در فوتبال اسپانیا مطرح شده و در دوران ژاوی بود که به تیم اول بارسلونا راه پیدا کرد، اما اوج درخشش او در دوران فلیک بوده است.

او توانست تیمش را به قهرمانی در لالیگا در فصل گذشته هدایت کند و همچنین در رقابت‌های توپ طلای ۲۰۲۳، در جایگاه دوم پس از عثمان دمبله، ستاره پاری سن‌ژرمن قرار گرفت.

لامین یامال همچنین قرارداد خود را تا تابستان ۲۰۳۱ تمدید کرده و مبلغ فسخ قرارداد او یک میلیارد یورو است.

خوان لاپورتا رئیس بارسلونا تأیید کرد زمانی که لامین یامال ۱۷ ساله بود، باشگاه پاری سن‌ژرمن پیشنهاد ۲۵۰ میلیون یورویی برای خرید او داده بود.

او گفت: وقتی پاری سن‌ژرمن ۲۵۰ میلیون یورو برای لامین یامال پیشنهاد داد و ما این پیشنهاد را رد کردیم او تنها ۱۷ ساله بود. بعضی‌ها فکر کردند که ما دیوانه‌ایم با این حال ما با آن مخالفت کردیم.

این مبلغ می‌توانست لامین یامال را به گران‌ترین انتقال تاریخ فوتبال تبدیل کند و همچنین مشکلات مالی باشگاه بارسلونا را حل کند.

لاپورتا همچنین اعلام کرد که به طور کامل مخالف فروش یامال است و قصد دارد تیمی قوی بسازد تا برای بارسلونا افتخارات بیشتری به ارمغان بیاورد.

در پایان، لاپورتا تاکید کرد که آماده می‌شود تا در انتخابات ریاست باشگاه بارسلونا برای دوره جدید شرکت کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *