بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

فیفا به دنبال پس‌گرفتن میزبانی مکزیک

منبع : خبرگزاری تابناک
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 4 اسفند 1404 | 15:42

فدراسیون جهانی فوتبال(فیفا) به خاطر جنگ و آشوب در مکزیک به دنبال تغییر میزبانی مسابقات جام جهانی است.

فیفا به دنبال پس‌گرفتن میزبانی مکزیک

کارتل CJNG که سرکرده‌اش توسط ارتش مکزیک به قتل رسیده ۱۹ هزار عضو دارد و با عملیات گسترده در ۲۱ ایالت از ۳۲ ایالت مکزیک، قدرتمندترین کارتل مکزیک محسوب می‌شود.

این جنگ از روز گذشته در شهر گوادالاخارا، میزبان جام جهانی ۲۰۲۶ با حمله غافلگیرکننده ارتش مکزیک به محل اقامتگاه «منچو»، رهبر کارتل نسل جدید جالیسکو (CJNG) آغاز شد.

قتل سردسته کارتل‌های موادمخدر مکزیک باعث شده تا طرفداران این باند تبهکار شهر را به تسخیر خود دربیاورند و آشوب‌ها به کل کشور کشیده است.

طبق گزارش نشریه گادرین، اعضای این باند موادمخدر با توجه به نفوذ گسترده در کشور ۲۱ جاده اصلی از ۲۶ جاده را مسدود کردند و بسیاری از ماشین‌ها و مغازه‌ها را به آتش کشیدند.

در این درگیری تاکنون ۸ نفر از نیرو‌های امنیت مکزیک کشته شدند.

براساس گزارش این رسانه، تمام نیرو‌های امنیتی مکزیک مشغول این جنگ داخلی هستند و در این شرایط جنگی، فدراسیون جهانی فوتبال به فکر لغو میزبانی مکزیک از جام جهانی ۲۰۲۶ افتاده و احتمال دارد این بازی‌ها به آمریکا و کانادا منتقل شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *