بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آرسنال پس از ۹۱ سال خاطره قهرمانی را زنده کرد

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 4 اسفند 1404 | 9:44

آرسنال با درخشش خیره‌کننده «ویکتور گیوکرش» و «ابرچی ازه»، تاتنهام را در خانه تحقیر کرد تا ضمن تثبیت سلطه خود بر شمال لندن، رکوردی تاریخی از دهه ۳۰ میلادی را تکرار کند. شاگردان آرتتا با این پیروزی قاطع، نه تنها انتقام تساوی مقابل ولوز را گرفتند، بلکه بوی قهرمانی را بیش از هر زمان دیگری در فضای لیگ برتر پخش کردند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پس از لغزش بدموقع مقابل ولورهمپتون، آرسنال برای بازگشت به قامت یک مدعی اصلی، نیاز به یک پاسخ دندان‌شکن داشت؛ و چه پاسخی بهتر از درهم کوبیدن رقیب سنتی در دربی شمال لندن؟ شاگردان میکل آرتتا در روزی که همه چیز طبق نقشه پیش رفت، تاتنهام را در بن‌بست تاکتیکی خود اسیر کردند.

در این نبرد یک‌طرفه، ابرچی اِزه بار دیگر گربه سیاه اسپرز شد و با دو گل تماشایی، آمار خیره‌کننده خود را بهبود بخشید. اما ستاره بی‌چون و چرای میدان، ویکتور گیوکرش بود که با یک دبل رویایی، احتمالاً بهترین نمایش خود را از زمان پوشیدن پیراهن آرسنال به اجرا گذاشت.

این پیروزی، نودویکمین برد تاریخ آرسنال در دربی‌های لندن بود تا فاصله افتخارات دو تیم بیش از پیش نمایان شود (۹۱ برد برای آرسنال در مقابل ۶۷ برد برای تاتنهام). حالا میکل آرتتا در ۸ تقابل اخیر خود برابر اسپرز شکست‌ناپذیر مانده و به کابوس ابدی هواداران تاتنهام تبدیل شده است.

نکته جالب اینجاست که آرسنال در این فصل، هم در خانه و هم در خارج از خانه با اختلاف ۳ گل یا بیشتر رقیب دیرینه را مغلوب کرد (برد ۴-۱ در رفت و پیروزی قاطع در برگشت). این دستاورد تاریخی آخرین بار در فصل ۳۵-۱۹۳۴ رقم خورده بود؛ فصلی که آرسنال با نتایج مشابه تاتنهام را تحقیر کرد و در نهایت جام قهرمانی لیگ انگلیس را بالای سر برد. آیا تاریخ دوباره تکرار خواهد شد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *