بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اولین مواجهه بختیاری‌زاده با بازیکنان پس از برد در رفسنجان

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 3 اسفند 1404 | 21:51

سرمربی جدید استقلال که برای تماشای دیدار مقابل مس رفسنجان راهی این شهر شده بود، پس از پیروزی آبی‌ها نخستین برخورد رسمی خود با بازیکنان را در رختکن تجربه کرد.

به گزارش ایلنا،  سهراب بختیاری‌زاده پس از انتخاب به‌عنوان سرمربی جدید استقلال و جانشینی ریکاردو ساپینتو، امروز همراه تیم راهی رفسنجان شد اما در دیدار برابر مس روی نیمکت ننشست و بازی را از روی سکوهای ورزشگاه تماشا کرد.

بعد از پیروزی یک بر صفر استقلال مقابل مس رفسنجان، بختیاری‌زاده به همراه علی تاجرنیا، رئیس هیئت‌مدیره باشگاه، به رختکن تیم رفت و با بازیکنان و اعضای کادرفنی گفت‌وگو کرد. این حضور، نخستین مواجهه رسمی او در قامت سرمربی استقلال با اعضای تیم بود و به نوعی نقش مراسم معارفه را نیز ایفا کرد.

سرمربی تازه‌وارد استقلال ضمن تبریک این پیروزی به بازیکنان، دقایقی با آن‌ها صحبت کرد تا به‌طور رسمی آغاز به کار خود در جمع آبی‌پوشان را اعلام کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *