بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

جونیور با قامتی بلندتر پدر را جا گذاشت

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 3 اسفند 1404 | 14:54

در حالیکه دنیای فوتبال به ساق‌های جادویی کریستیانو رونالدو چشم دوخته، تصاویر ‏جدید از جهش قدی خیره‌کننده جونیور نشان می‌دهد که فوق‌ستاره پرتغالی حالا در برابر ‏قامت بلند پسرش، قافیه را باخته است.

به گزارش ایلنا، قد‌ و قامت خیره‌کننده پسر ارشد کریستیانو رونالدو یک بار دیگر نگاه دنبال‌کنندگان فوتبال را به سمت خود کشانده است.

کریستیانو رونالدو جونیور که مدت‌هاست در آکادمی‌های گوناگون و تحت آموزش‌های مستقیم پدرش پله‌های ترقی را طی می‌کند، بر اساس اخبار منتشر شده به قد ۱۹۰ سانتی‌متر دست یافته است؛ رقمی که تایید می‌کند او حالا از پدر اسطوره‌ای خود هم بلندقامت‌تر شده است.

در حالیکه رونالدو با قد ۱۸۶ سانتی‌متری همواره به دلیل استایل بدنی بی‌نقص و آمادگی فیزیکی زبانزدش مورد ستایش قرار گرفته، اکنون جونیور نشان داده که علاوه بر دنبال کردن ردپای فوتبالی پدر، از جنبه فیزیکی هم توانایی تبدیل شدن به یک مهره قدرتمند در زمین مسابقه را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *