بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

عقب‌نشینی استقلال جویبار در پرونده فیروزپور

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 3 اسفند 1404 | 10:10

پس از هفته‌ها جنجال بر سر کسر ۴۰ درصدی قرارداد امیرحسین فیروزپور به دلیل شکست در فینال لیگ برتر کشتی، مدیران باشگاه استقلال جویبار از لغو این جریمه سنگین و پرداخت کامل مطالبات دارنده مدال برنز جهان خبر دادند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پس از شکست ۶ بر ۴ استقلال جویبار مقابل بانک شهر در فینال لیگ برتر، عملکرد امیرحسین فیروزپور با انتقاد شدید مدیران باشگاه همراه شد. سلمان قادری، مدیر تیم، پیش‌تر اعلام کرده بود از قرارداد ۵ میلیاردی این کشتی‌گیر، ۲ میلیارد تومان (معادل ۴۰ درصد) به دلیل “عملکرد ضعیف” کسر شده است. اما اکنون ورق برگشته و قادری با اعلام منتفی شدن این تنبیه انضباطی، تأکید کرد که فیروزپور نیز مانند سایر اعضای تیم، باقی‌مانده طلب خود را دریافت می‌کند.

دلیل این عقب‌نشینی ناگهانی، نقص در فرآیند اداری و انضباطی باشگاه عنوان شده است. به گفته مدیر تیم استقلال جویبار:

  • فقدان گزارش فنی: کادرفنی موظف بود در زمان مقرر، گزارش کتبی تخلف یا ضعف عملکرد را برای اعمال جریمه ارائه دهد.

  • عدم تأیید نهایی: با توجه به عدم ارسال این گزارش، مبنای قانونی برای کسر قرارداد از میان رفت و اعتراض فیروزپور به ثمر نشست.

مروری بر عملکرد سینوسی فیروزپور در لیگ

دلیل خشم اولیه مدیران استقلال، دو شکست حساس فیروزپور مقابل یک رقیب مستقیم بود:

  1. دور برگشت: شکست ۳ بر صفر مقابل محمدمبین عظیمی.

  2. نیمه‌نهایی: پیروزی قاطع ۱۰ بر صفر مقابل امیرحسین خاک‌پا (خیبر).

  3. فینال: شکست مجدد (۵ بر ۳) برابر محمدمبین عظیمی که یکی از عوامل ناکامی استقلال در دستیابی به جام قهرمانی بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *