بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بازگشت مسی و رفقا؛ شروع دوباره اینترمیامی برای دفاع از قهرمانی

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 2 اسفند 1404 | 14:32

لیونل مسی و اینترمیامی پس از درخشش فصل گذشته، در آغاز فصل جدید MLS با جاه‌طلبی برای ثبت یک سلسله قهرمانی تازه به میدان می‌روند.

لیونل مسی و تیم اینترمیامی آماده آغاز فصل جدید لیگ MLS هستند تا از عنوان قهرمانی خود دفاع کنند. انتظارات بالا و تمرکز رسانه‌ها، این فصل را به نقطه توجه ویژه‌ای برای فوتبال جنوب فلوریدا تبدیل کرده است.

شب گذشته، سی و یکمین فصل لیگ MLS آغاز شد؛ لیگ برتر فوتبال آمریکای شمالی که شامل ۳۰ تیم است: ۲۷ تیم از ایالات متحده و ۳ تیم از کانادا. فصل جدید با دیدار افتتاحیه بین سن‌لوئیس سیتی و شارلوت اف‌سی آغاز شد و تیم‌ها در دو کنفرانس شرق و غرب برای رسیدن به مرحله پلی‌آف که پس از وقفه جام جهانی در دسامبر برگزار می‌شود، رقابت خواهند کرد. پنج ورزشگاه میزبان بازی‌های مرحله گروهی خواهند بود و تعداد رکوردشکن بازیکنان حاضر در تیم‌های ملی خود، سطح رقابت‌ها را بیش از پیش بالا برده است.

اوایل صبح یکشنبه تیم اینترمیامی هفتمین فصل حضور خود در لیگ را آغاز می‌کند. آن‌ها در دیداری حساس و پرستاره به مصاف تیم لس‌آنجلس اف‌سی خواهند رفت. این مسابقه در لس آنجلس مموریال کولیزئوم برگزار می‌شود و انتظار می‌رود هر ۷۰,۰۰۰ صندلی آن پر شود.

در ادامه، پروژه ساخت ورزشگاه پارک آزادی میامی با ظرفیت ۲۵,۰۰۰ نفر برای میزبانی بازی افتتاحیه خود در ۴ آوریل مقابل تیم آستین آماده خواهد شد.

خاویر ماسچرانو همچنان هدایت اینترمیامی را بر عهده دارد و فصل جدید را با ترکیبی قدرتمند از بازیکنان در اختیار دارد تا از ستاره آرژانتینی تیم، لیونل مسی، حمایت کند. جدایی ستاره‌هایی مانند جوردی آلبا و بوسکتس و چند بازیکن فرعی، با چندین خرید کلیدی و هوشمندانه جبران شده است.

از جمله این تقویت‌ها می‌توان به مهاجم جرمان برترامه از مونتری، هافبک جوان زیر ۲۲ سال دیوید آیالا از پورتلند تیمبرز، و بازگشت مهاجم تادیو آلنده از سلتاویگو اشاره کرد. همچنین مدافع میانی میکائل از پالمیراس، مدافع چپ سرخیو رگیلون پس از تجربه در تاتنهام و رئال مادرید، و دروازه‌بان فعلی سال MLS، دین سنت کلر از مینه‌سوتا یونایتد به صورت آزاد به تیم اضافه شده‌اند.

علاوه بر این‌ها، ستاره روزاریویی ۲۰ ساله، متئو سیلوتی که در کنار مسی در فصل گذشته درخشید، و همچنین لوئیس سوارس که در سن ۳۹ سالگی یک فصل دیگر به میدان می‌رود، بخشی از تیم هستند.

همچنین بخوانید: طعنه به هم‌تیمی مسی؛ لئو این جام را برای تو برد!/ تتو نشان می‌دهی؟ مغزت سالم است؟ +عکس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *