بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

جانلوکا پرستیانی شهادت داد: به وینیسیوس توهین جنسی کردم نه نژادپرستانه!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 2 اسفند 1404 | 1:56

بازیکن بنفیکا همچنان هرگونه توهین نژادی به ستارهٔ رئال مادرید را انکار می‌کند.

بازیکن بنفیکا همچنان هرگونه توهین نژادی به ستارهٔ رئال مادرید را انکار می‌کند.

طرفداری | جانلوکا پرستیانی در چارچوب تحقیق یوفا درباره ادعای توهین نژادپرستانه‌اش به وینیسیوس جونیور در دیدار بین رئال مادرید و بنفیکا در پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا، شهادت خود را ارائه کرده است.

به گزارش ESPN، کنفدراسیون فوتبال اروپا در حال بررسی این حادثه است که سه‌ شنبه، در نیمه دوم بازی در ورزشگاه دا لوژ لیسبون رخ داد؛ جایی که پس از به ثمر رسیدن تنها گل مسابقه توسط وینیسیوس، تنش‌ها بالا گرفت.

مهاجم رئال مادرید، پرستیانی را متهم کرد که هنگام پوشاندن صورتش با پیراهن، به او توهین نژادپرستانه کرده است؛ موضوعی که به توقف ۱۰ دقیقه‌ای بازی انجامید و سپس مسابقه از سر گرفته شد.

گفته می‌شود پرستیانی ۲۰ ساله در توضیحاتش اعلام کرده که واژهٔ توهین‌آمیزی را با مضمون جنسی علیه وینیسیوس به کار برده است؛ او مدعی شده به جای واژهٔ «Mono» که در اسپانیایی به معنی میمون است، واژه مشابهی که برای توهین به گرایش جنسی افراد به کار می‌رود را بر زبان آورده است.

طبق ماده ۱۴ آیین‌نامه انضباطی یوفا، چارچوب مجازات برای توهین‌های نژادپرستانه و ضد اقلیت‌های جنسی یکسان است. در این مقررات آمده است:

هر نهاد یا شخصی که مشمول این مقررات باشد و کرامت انسانی فرد یا گروهی از افراد را به هر دلیلی، از جمله رنگ پوست، نژاد، دین، منشأ قومی، جنسیت یا گرایش جنسی، مورد اهانت قرار دهد، با محرومیتی دست کم به مدت ۱۰ مسابقه یا یک دوره زمانی مشخص، یا هر مجازات مناسب دیگری روبه‌رو خواهد شد.

توهین نژاد پرستانه بازیکن بنفیکا به وینیسیوس و دفاع امباپه از وینیسیوس هنگام صحبت با مورینیو

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *