بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

کارلو آنچلوتی؛ نخستین سرمربی غیر برزیلی سلسائو آماده چالش جام جهانی ۲۰۲۶

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 1 اسفند 1404 | 10:01

کارلو آنچلوتی پس از هدایت رئال مادرید، اکنون تاریخ‌ساز شده و به عنوان نخستین سرمربی غیر برزیلی تیم ملی برزیل روی نیمکت سلسائو نشسته است؛ تجربه‌ای متفاوت که با استقبال هواداران و بازیکنان همراه شده و مسیر جدیدی در کارنامه مربیگری او ایجاد کرده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، آنچلوتی از شرایط خود در تیم ملی برزیل ابراز رضایت کرده و هم‌زمان برزیلی‌ها نیز از حضور مربی ایتالیایی خوشحال هستند و امیدوارند این همکاری ادامه پیدا کند. او در گفت‌وگو با برنامه “دنیای والدانو” شبکه موویستار درباره اهداف خود و تجربه جدیدش توضیح داد.

مربی سابق رئال مادرید می‌گوید: «فکر می‌کنم قرارداد من با برزیل برای چهار سال دیگر تمدید خواهد شد. این یک کار جدید است و من از آن بسیار خوشحالم.» او همچنین در مورد وینیسیوس جونیور، ستاره سلسائو، تأکید کرد که بازیکن از نظر رفتاری در زمین پیشرفت قابل توجهی داشته و یادآوری کرد احترام به مربی و هم‌تیمی‌ها اهمیت بالایی دارد.

آنچلوتی به تفاوت فضای رئال مادرید و برزیل اشاره کرد و گفت تجربه سلسائو نسبت به جو پر فشار مادرید، آرامش و شادی بیشتری دارد: «جو اینجا جشن‌گونه و شاد است و من از این تغییر لذت می‌برم.» او درباره دوران کوتاه ژابی آلونسو در رئال مادرید هم افزود: «توانایی سازگاری یکی از عوامل کلیدی در کار مربی است و ایجاد جو جدید زمان می‌برد.»

در پایان، والدانو پرسید آیا علاقه‌مند به بازگشت به رئال مادرید است که آنچلوتی تنها با لبخندی پاسخ داد: «سوال خوبی است.» این واکنش نشان می‌دهد که مربی ایتالیایی تمرکز خود را اکنون روی سلسائو و چالش جام جهانی ۲۰۲۶ قرار داده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *